Sa protesta iz Bijelog Polja:Hitno izmijeniti Zakon

Danas su se gradjani Bijelog Polja spontano okupili ispred ODT Bijelo Polje, da bi osudili kako su naveli, zločin koji se desio u Podgorici od strane komunalnog policajca, koji je obljubio osmogodišnju djevojčicu.

Predsjednik nevladine organizacije,,Euromost” Almer Mekić je zbog ovog slučaja najvio na svojoj fejsbuk stranici, da će danas u 13h sa svojom suprugom izaći ispred ODT Bijelo Polje, da osudi ovaj zločin, što je i učinio, gdje im se ispred tužilaštva pridružio i jedan broj gradjana Bijelog Polja.

On je u svom obraćanju medijima kazao, da danas žele da podrže i sjutrašnji protest roditelja koji će se održati u Podgorici i pozvao je Vladu Crne Gore, Predsjednika Vlade i sve političke partije, da u ovom djelu sve budu jedinstvene i da po se preko Ministarstva pravde po hitnom postupku krene u izmjeni Krivičnog zakonika Crne Gore, jer je skandalozno, da se za ovakve zločine nad djecom, okrivljeni može kazniti novčanom kaznom i kaznom do dvije godine zatvora.

Mekić se zahvalio sugradjanima i sugradjankama koji su došli da im se danas pridruže i zamolio ih da se razidju, da nebi kršili mere Ministarstva zdravlja.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Znate li šta znači Bajram šerif mubarek olsun?

Posjete su sastavni dio bajramskih blagdana. Bajram se kod muslimana čestita riječima: ”Bajram šerif...

UP: Djeca skinula crkvenu zastavu sa jarbola crkve svetog...

"Crkvena zastava je pronađena i vraćena svešteniku ove crkve. Od njega su prikupljena obavještena i od jednog...

Brđanin sa predstavnicima UNODC razgovarao o modalitetima buduće saradnje

V.d. direktora Uprave policije Zoran Brđanin sastao se danas sa predstavnicima Kancelarije Ujedinjenih nacija za droge i...

Granična policija pronašla 30 kilograma marihune u BMW-u, priveden...

“Detaljnom kontrolom vozila policija je u specijalno izrađenom bunkeru pronašla ukupno 75 pvc pakovanja sa sadržajem marihuane,...

Centar Reala najbolji defanzivac Evrolige

Centar Madriđana je ove sezone imao 1,8 rampi po utakmici, ali je njegovo prisustvo u reketu nemoguće...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare