Zbog zlostavljanja djevojke Cetinjaninu 30 dana pritvora

Sudija za istragu Osnovnog suda na Cetinju odredio je pritvor do 30 dana Cetinjanjinu K.R. zbog osnovane sumnje da je zlostavljao djevojku, pišu Dnevne.

Kako se navodi u odluci suda, K.R. je 10. oktobra 2021. godine, oko ponoći, u stanu zlostavljao oštećenu sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi.

“Prema njoj je postupao na način kojim se vrijeđa ljudsko dostojanstvo, tako što je bez ikakvog povoda, po dolasku u stan gdje je oštećena povremeno boravila, oštećenu uhvatio rukama za kosu, te je oborio na tlo, optužujući je da mu je ukrala tablete i novac, da bi potom istoj uputio riječi uvredljive i prijeteće sadržine ‘D…, k..o, nema toga ko te nije j…, ubiću te, a ja ću ići u zatvor, ubiću ti braću, poslaću ti nekoga da ti slomi kosti’, a nakon toga oštećenoj nije dozvolio da se udalji iz stana”, navodi se u odluci suda.

Takođe se ističe da je u konkretnom slučaju bilo opravdano i neophodno odrediti pritvor osumnjičenom jer postoji opasnost od ponavljanja istog ili istovrsnog krivičnog djela. Naime, K.R. je višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela zbog čega je više puta osuđivan.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Ahmetović: U Bundestagu sam tražio ubrzanje procesa za Crnu...

On se u svom nedavnom govoru u Bundestagu založio upravo za brži napredak zemalja Zapadnog Balkana na...

Sjutra pretežno sunčano, do 39 stepeni

Poslijepodne i u večernjim satima, u kontinentalnim oblastima promjenljivo i nestabilno uz mjestimičnu kišu pljuskove i grmljavinu,...

Popović: Najvažnije je da budemo kompletne i da rastemo...

Naše djevojke igraće u grupi B elitnog takmičenja sa Đerom, Mecom, Rapidom iz Bukurešta, Storhamarom, Esbjergom, Kastamonuom...

Od početka agresije na Ukrajinu 77 ruskih aviona zadržano...

On je rekao da je Rusija uspjela da vrati jedan avion i da se bori za svaku...

Njemačka Vlada želi da omogući svojim građanima da jednom...

Od sredine 2023. trebalo bi svim građanima od 14 godina da bude omogućeno da promijene pol i...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare