Abazović: Hajat stigao u CG, treba da se ponašamo unikatno

Velika je čast što u Crnu Goru dolazi Hajat i nadam se da je ovo samo prvi njihov hotel koji će se otvoriti u našoj državi u budućem periodu, poručio je premijer Dritan Abazović iz Kotora.

Abazović je kazao da Hajat nije mogao da izabere ljepšu lokaciju od Boke Kotorske.

“Ovo je samo početak velikog zamajca promjene Boke Kotorske na bolje. Ovdje u Kotoru, ali i na drugim mjestima u Boki biće uskoro otvaranje i drugih hotela sa međunarodnim prendovima”, najavio je Abazović.

On je kazao da Crna Gora mora da hvata trendove sa savremenim svijetom, te dodao da globalizacija ne poznaje nikakve granice.

“Naša zemlja jeste unikat, ali ne može da ostvari puni potencijal, ako to ne bude dio neke šire globalne priče. Siguran sam da će američke kompanije dati značajan doprinos tome”, istakao je Abazović, te dodao da su svi investitori dobrodošli, kao i da će Vlada i opštine izaći u susret.

Abazović navodi da se ovim poslala poruka da se kratkom vremenskom periodu mogu uraditi sjajne stvari za Crnu Goru. Zahvalio je porodici Mišković na inicijativi da dovedu Hajat.

“Siguran sam da će Crne Gora naći svoj put da promoviše sebe kao destinaciju koja je izuzetan unikat. Da će gosti Hajata u Boki Kotorskoj biti prezadovoljni. Da će Hajat biti prezadovoljan sa svojim partnerima u Crnoj Gori. Da će nas promovisati širom planete i da će biti motivacija drugim velikim hotelskim brendovima da dođu na naše tržište. Siguran sam da ostvarujemo trku u kojoj će biti važno stići prije nekog drugog brenda. To je Crna Gora kojoj težimo i ne treba da se plašimo kvaliteta”, poručio je Abazović, dodajući da mi jesmo unikat i da tako treba da se ponašamo.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Odličan trik za testiranje parfema u trgovini

Već vam je poznat onaj osjećaj kada uđete u trgovinu ili parfimeriju te počnete njuškati razne mirise...

Migranti proveli 11 dana na kormilu teretnog broda

Na fotografiji su prikazana tri slijepa putnika kako sjede na kormilu tankera za naftu i hemikalije Alithini...

Povodom Dana Crvenog krsta Milenijum u crvenoj boji

“Zajedno putem humanosti”, navodi se u objavi Crvenog krsta na Facebook-u.

Đurović: Po Ustavu mogu preuzeti funkciju predsjednice države

Ipak, nada se da do toga neće doći. “Zaista se nadam da je dovoljno...

Sjutra oblačno, popodne slabe padavine

Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, ujutru, na sjeveru, po kotlinama moguća magla.

NAJČITANIJE

1 komentar

guest

1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
cikotickadjeku,
cikotickadjeku,
09/08/2022•00:32 00:32

hoce kako ne!!! Isto ce kao grupa “Aman” proci a ti, ti se ponasas unikatno, niko normalan sebi ne bi dozvolio ono sto ti sebi dritango