Air Montenegro: Letovi otkazani zbog tehničke neispravnosti na avionu

Nakon svakog letačkog dana u kompaniji Air Montenegro obavlja se redovna i stroga tehnička kontrola aviona prilikom koje je juče, 24. januara, uočena određena tehnička neispravnost na avionu AOA, saopšteno je iz kompanije.

“Napominjemo da ona nije mogla ni u jednom trenutku da ugrozi bezbjednost leta već da su u pitanju stoge procedure iz oblasti sigurnosti i bezbjednosti koje su standardne za avijaciju.

S obzirom na to da nacionalni avio-prevoznik sigurnost i bezbjednost putnika postavlja kao apsolutni prioritet, trenutno se radi na otklanjanju neispravnosti, što je uslovilo i određene izmjene režima saobraćaja”, navodi se u saopštenju.

Takođe iz kompanije objašnjavaju:

“Konkretno, let za Ljubljanu koji je planiran danas, realizovaće se u petak, o čemu su putnici obaviješteni odmah, odnosno u rokovima u kojima je to, s obzirom na nepredviđene okolnosti, bilo jedino moguće.

Air Montenegro u svakoj situaciji vodi računa o svojim putnicima, poštujući i Zakon o obligacionim odnosima u vazdušnom saobraćaju pa je putnicima na ovom letu, pored alternativnog datuma, ponuđena i opcija novčane refundacije.

Kada je u pitanju današnji jutarnji let za Beograd, svi putnici su, u saradnji sa našim partnerima, stigli do svog odredišta.

Pravovremenom reakcijom tima nacionalne avio-kompanije, obezbijeđen je i zamjenski avion tako da se preostali saobraćaj odvija neometano i po redu letjenja.

Zbog situacije koja je bez sumnje uticala na promjenu planova određenog broja putnika, još jednom upućujemo izvinjenje.

Služba podrške će i dalje o svakoj eventualnoj izmjeni blagovremeno obavještavati putnike koji se mogu informisati i putem e-maila [email protected]”, naveli su iz kompanije.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

ZEMLJOTRES U TURSKOJ I SIRIJI: Broj stradalih dostigao 4.300,...

Preko 50 crnogorskih spasilaca nije sinoć otišlo u Tursku, radi traganja i spašavanja stanovništva iz ruševina, na...

Radulović o Spajićevoj izjavi: Predsjednik države ne može mandatara...

To nijesu nadležnosti predsjednika države. Predsjednik države predlaže mandatara kako to definiše Ustav - na osnovu razgovora...

UTICAJ SA STRANE: Najveći suparnik SPC je Đukanović, „igraće“...

Gotovo je svima jasno šta je cilj ponovnog uplitanja SPC u politiku i predsjedničke izbore, gdje imaju...

Netfliks greškom objavio nova pravila o dijeljenju naloga

I dok pretplatnici već neko vrijeme očekuju mjere protiv dijeljenja lozinki, neke je neočekivana objava novih pravila...

Spajić: Nismo spremni za Open Bakan, fokusirati se na...

“Mislim da je ovo jako siromašan region koji je, moramo to da priznamo htjeli ili ne, evropska...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare