Autoprevoznici zakazali protestne vožnje za cijelu narednu nedelju, Spajić odbio da razgovara sa njima

Obzirom da već desetak dana, i pored iskazane volje, izostaje termin sastanka sa ministrom finansija Milojkom Spajićem, autoprevoznici su se odlučili na organizaciju novih protestnih vožnji, koje će biti zakazane od ponedeljka do petka, na istoj ruti, sa početkom u 14:30 časova, saopšteno je iz NVO Klaster prevoza Crne Gore.

Naime, kako navode iz ove NVO, nakon otvorenog i iskrenog sastanka sa resornim ministrom, gospodinom Mladenom Bojanićem, na kom su iznijeti problemi sa kojima se susrijeću autoprevoznici, kao i predlozi za rešenje krizne situacije u branši, dogovoreno je da se isti predstave ministrima Milatoviću i Spajiću, nakon čega bi išle na odobrenje Vladi.

“I pored izuzetnog značaja ove branše za turizam i razvoj ekonomije uopšte, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović nije izrazio želju da primi predstavnike autoprevoznika. Gospodin Spajić jer izrazio spremnost za sastanak, kao neko ko kontroliše finansije Crne Gore, međutim izostao je termin sastanka, a obzirom da je od tog momenta prošlo već desetak dana, organizovaće se protestne vožnje. Iz NVO Klaster prevoza Crne Gore još jednom mole ministra Spajića, da sa riječi pređe na djela, odnosno da iskazanu volju pretoči u sastanak, te na taj način poštedi građane Podgorice gužvi koje će neminovno nastati u slučaju vožnji”, saopšteno je iz ove NVO.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Znate li šta znači Bajram šerif mubarek olsun?

Posjete su sastavni dio bajramskih blagdana. Bajram se kod muslimana čestita riječima: ”Bajram šerif...

UP: Djeca skinula crkvenu zastavu sa jarbola crkve svetog...

"Crkvena zastava je pronađena i vraćena svešteniku ove crkve. Od njega su prikupljena obavještena i od jednog...

Brđanin sa predstavnicima UNODC razgovarao o modalitetima buduće saradnje

V.d. direktora Uprave policije Zoran Brđanin sastao se danas sa predstavnicima Kancelarije Ujedinjenih nacija za droge i...

Granična policija pronašla 30 kilograma marihune u BMW-u, priveden...

“Detaljnom kontrolom vozila policija je u specijalno izrađenom bunkeru pronašla ukupno 75 pvc pakovanja sa sadržajem marihuane,...

Centar Reala najbolji defanzivac Evrolige

Centar Madriđana je ove sezone imao 1,8 rampi po utakmici, ali je njegovo prisustvo u reketu nemoguće...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare