Avio linija sa Luksemburgom od 18. decembra, povratna karta 149 eura

Avio linija na relaciji Luksemburg – Crna Gora – Luksemburg biće otvorena u periodu od 18. decembra 2020. do 29. marta 2021. godine.

Avioni luksemburške nacionalne avio-kompanije Lukser letjeće svakog ponedjeljka i petka na relaciji Luksemburg – Podgorica – Luksemburg.

Putnike će prevoziti avion Q400 koji raspolaže sa 76 mjesta. Cijena povratne karte biće 149 eura, sa svim uračunatim taksama. Karte će biti u prodaji od ponedjeljka 14. septembra.

“Među brojnim turističkim destinacijama, koje pokriva ova kompanija, Crna Gora je prepoznata kao jedna od značajnih destinacija, u kojoj je turizam jedna od glavnih privrednih djelatnosti. Budući da su izabrali zimski period za pokretanje prve avio linije i prvog direktnog vazdušnog povezivanja Luksemburga sa Crnom Gorom, jasno je da crnogorske planine i njihova neizmjerna prirodna ljepota nude najbolje uslove za zimski turizam – saopšteno je iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu.

Dodaju da kompanija Lukser planira da organizuje posebne sezonske letove u ljetnjem periodu, kada će biti organizovani letovi na relaciji Luksemburg – Tivat – Luksemburg.

“Ovo finaliziranje projekta otvaranja avio linije Luksemburg – Crna Gora – Luksemburg je dokaz da je Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luskemburgu ozbiljno i posvećeno pristupio ovoj inicijativi i u cilju bolje povezanosti sa maticom i omogućavanja bržeg dolaska našeg iseljenika u Crnu Goru, uložio velike napore i bez ikakavih rezervi i interesa završio svoj zadatak kako mu dolikuje. Ova linije je naišla na brojne negativne komentare i njeno otvaranje su pojedini zloupotrijebili okarakterisavši je kao političku i predizbornu ideju. Uprkos brojnim napadima i negodovanjima, želimo da ukažemo da je otvaranje linije krajnje patriotski čin, čije odlaganje je nastupilo usljed pogoršane epidemiološke situacije i naglog porasta zaraženih Covid-om 19 u Crnoj Gori – poručuju u ovom centru.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare