Bivši radnici MA protestuju i ovog četvrtka

Bivši zaposleni Montenegro Airlines-a (MA) saopštili su da će u četvrtak će u 13.30 sati blokirati saobraćajnicu prema aerodromu Podgorica u trajanju od 30 minuta.

“Protest će biti organizovan da bi ponovili naše ranije iznijete zahtjeve prema Vladi Crne Gore i resornim ministarstvima, a to su sedam neisplaćenih zarada, tri i po godine nepovezanog radnog staža,kao i otpremnine. Isto tako, podsjetićemo javnost i Vladu o mogućnosti korišćenja resursa Montenegro Airlines-a koje smo uspjeli da sačuvamo u stečaju”, naveli su bivši zaposleni MA.

Takođe, kako dodaju, upoznaće javnost o najnovijim dešavanjima vezanim za socijalni dijalog sa Vladom Crne Gore, “na kojem uporno insistiramo već godinu i po dana”. Najaviće, kako su kazali, i sledeće korake u očekivanju ispunjenja njihovih zahtjeva.

“Ovom prilikom pozivamo sve bivše zaposlene, njihove porodice, kao i prijatelje Montenegro Airlines-a da svojim dolaskom pomognu u ostvarivanju naših prava”, zaključuju u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Bugajski: Otvoreni Balkan je inicijativa zemalja čiji je put...

Ističe da, kakva god bila kalkulacija, Crna Gora mora paziti da ne dozvoli da učešće u ovoj...

Tadić: Dvostruki standardi Zapada prema Srbiji i Ukrajini

Tadić je u kolumni za američki list Boston Herald ukazao da su ti dvostruki standardi postavljeni i...

Tamara Vučić: Kada moj muž predstavlja ekonomske rezultate pažnja...

Novinarka Hello je naime sa Tamarom Vučić, koju je predstavila kao „uspješnu mladu damu, diplomatu od karijere...

Veliki požar na Žvinjama

Kako prenosi portal Novski.me od načelnika Službe zaštite i spasavanja, Zlatka Ćirovića, su saznali da je buktinju izazavalo...

AŽ DPS Tivat: Komnenoviću, civilizovanost je za Vas “misaona...

"Gospodine Komnenoviću ne priliči predsjedniku svih građana i građanki Tivta da citate poznatih naučnika koristi samo i...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare