Jandreoski u Rijadu: Savladane lekcije nas uče da uvjek težimo višim ciljevima i novim tržištima koja su djelovala neosvojivo

Delegacija Aerodroma Crne Gore, koju predvodi izvršni direktor Goran Jandreoski, predstavila je našu državu, njen turistički i privredni potencijal na Future-Aviation forumu koji se održava u Saudijskoj Arabiji, a kom prisustvuju predstavnici 139 država, saopštili su iz te kompanije.

Sa crnogorskom delegacijom, kako je navedeno, u Rijadu je i doskorašnji državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija, Zoran Radunović.

Forum, koji okuplja lidere iz javnog i privatnog sektora sa svih kontinenata, posvećen je unapređenju iskustva putnika, održivosti i oporavku avioindustrije nakon pandemije COVID 19.

“U svjetlu svih dešavanja koja su uzdrmala planetu u posljednje dvije godine, jačanje i unapređenje međunarodne saradnje je od krucijalne važnosti, bez obzira na biznis kojim se bavite. Pozitivna strana savladanih lekcija je da uvjek težite ka višim ciljevima i ka osvajanju novih tržišta koja su vam samo donedavno djelovala daleko i nepristupačno. Mijenjamo navike, a u korist cijele Crne Gore”, izjavio je Jandreoski.

Radunović je istakao da Crna Gora treba da očekuje pozitivne rezultate i sa tržišta Saudijske Arabije.

“Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što prisustvujem Forumu, na kom Crnu Goru predstavljamo u najboljem svijetlu. Očekujem veoma pozitivne rezultate sa ovog, ali i drugih tržišta, i da će Crna Gora biti prepoznata kao jedna od nezaobilaznih turističkh destinacija”, poručio je Radunović.

Forum u Rijadu traje do 11. maja.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Racija u Njemačkoj, pali i dileri iz Crne Gore

Kako prenose mediji, pretreseno je više desetina stanova, a fokus racije je bio na gradu Mesingenu. Tokom...

Đukanović: Na obroncima Bjelasice nema nijednog radnika, Vlada brine...

On je podijelio podatak koji ima da je kapitalni budžet u januaru bio projektovan na 20 miliona,...

Papa Franja primljen u bolnicu sa respiratornom infekcijom

Pregledi su pokazali respiratornu infekciju, koja nije kovid-19, i koja će zahtijevati nekoliko dana u bolnici, rekao...

U Belgiji pritvoreno sedam osoba osumnjičenih za planiranje terorističkih...

Tih sedam osoba privedeno je sinoć u okviru akcije protiv ekstremističkog djelovanja usmjerenog na radikalizaciju mladih ljudi....

Blinken o Dodiku: On je na Putinovom autoritarnom putu

Blinken je poruku uputio na zvaničnom Tviter nalogu, a Dodika je uporedio s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

NAJČITANIJE

1 komentar

guest

1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Crnogorac
Crnogorac
10/05/2022•21:33 21:33

Iz cijeg dzepa se finansirao put Radunovića u Rijad..i u svojstvu cega je on isao??