MTEL POKLONIO AUTOMOBIL KOLAŠINKI; Mandić: U Crnoj Gori smo apsolutni lider u svim kategorijama telekomunikacija

Danas je izvršna direktorica kompanije MTEL Tatjana Mandić uručila ključeve automobila Renault Capture Mileni Šćepanović iz Kolašina, dobitnici nagradne igre 'Zajedno ka vrhu'.

Prilikom uručenja nagrade izvršna direktorica Mandić je s ponosom iznijela poslovne rezltate na kraju avgusta 2022.godine.

”Upućujem zahvalnost svim našim korisnicima na 15-godišnjem povjerenju koje nam pružaju. Zna se koga korisnici biraju – upravo kompaniju MTEL, a to dokazuje i posljednji izvještaj nadležne Agencije za telekomunikacije i poštansku djelatnost – MTEL je apsolutni lider u svim kategorijama: i dalje mobilnoj telefoniji i to sa rekordnih skoro 38% tržišnog učešća, potom i dalje i u kablovskoj televiziji sa blizu 39% i od avgusta i u segmentu Interneta sa skoro 43% tržišnog učešća. U ime MTEL-a ističem da će posvećenost korisnicima, kao i crnogorskom društvu u cjelini, i dalje biti naš strateški put, kao i proteklih 15 godina poslovanja”, rekla je Tatjana Mandić.

Dodaje da su došli smo do kraja nagradne igre “Zajedno ka vrhu”.

”Zahvaljujemo svim korisnicima na učešću, a danas imam zadovoljstvo da svečano uručim glavnu premiju – automobil Renault Captur Mileni Šćepanović, srećnoj dobitnici naše nagradne igre. Draga Milena, želim da automobil zdravo i srećno koristite i da ostanete uvijek zadovoljna korisnica MTEL mreže”.

Dobitnica glavne premije automobila Renault Capture Milena Šćepanović je pored ostalog istakla da želi da čestita kompaniji MTEL 15 godina uspješnog poslovanja uz želju da uvijek ostanete na vrhu.

”Bila sam pripejd korisnik od samog početka rada MTEL-a, a potom sam prešla na postpejd ugovor i uvijek plaćam račune na vrijeme. Zahvaljujem na ovoj vrijednoj nagradi. Mnogo sam srećna i hvala vam na tome!”

PR menadžerka MTEL-a Ana Martinović podsjetila je da je tokom protekla četiri mjeseca, koliko je trajala nagradna igra, osam dobitnika iz različitih gradova Crne Gore osvojilo telefon Realme GT Master Edition 6/128 GB, a da glavna premija automobil Renault Capture odlazi dobitnici iz Kolašina.

”Nastavićemo s lijepim iznenadjenjima za naše korisnike, a sigurno neće nedostajati poklona”, istakla je na kraju Martinović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sjutra i preksjutra obilne kiše, moguće poplave u gradovima

Kako napominju u upozorenju, biće kratkotrajne ciklonske aktivnosti i obilnih padavina sa jakim, olujnim udarima južnog vjetra.

Požar u najvećoj pijaci kod Pariza

Vatra, za sada nepoznatog porijekla, zahvatila je drvene palete i potom se proširila na cijelu zgradu magacina.

Potpisan sporazum, Emirati će snabdijevati Njemačku tečnim gasom i...

Pozdravio je „novi istorijski sporazum“ koji „jača rastuće energetsko partnerstvo između UAE i Njemačke“, prilikom potpisivanja sporazuma...

Vujović: Za Crnu Goru pogubno da bude balkanska Bjelorusija...

On se osvrnuo na izjavu izvjestioca Evropskog parlamenta za Kosovo Violu fon Kramon koja je prokomentarisala potpisivanje...

Lajčak i Krivokapić u Njujorku: Razmijenjena mišljenja o političkoj...

“Razmijenjena su mišljenja o političkoj situaciji u Crnoj Gori, kao i razvoju događaja na Zapadnom Balkanu”, naveli...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare