NIJESU ODGOVORILI KOLIKO ĆE NOVCA POTROŠITI: Jandreoski o trošku kompanije odveo pun avion zaposlenih u Sloveniju na tri dana

Direktor Aerodroma Crne Gore Goran Jandreoski o trošku kompanije odveo je preko 80 zaposlenih u Ljubljanu na usavršavanje. Portal Standard danas je uputio pitanja ACG koliko će iznositi troškovi puta i boravka u Sloveniji, budući da obuka prema našim informacijama traje tri dana, ali nijesmo dobili odgovore. Ključno pitanje jeste, zašto je nužno pun avion zaposlenih voditi za Ljubljanu, umjesto platiti instruktore da obuke sprovedu u Crnoj Gori.

Portal Standard danas je došao do informacije da ACG vodi 80 zaposlenih žena u Sloveniju, na seminar o komunikacijama, kao i još nekoliko zaposlenih muškaraca. Ukupni troškovi, po slobodnoj procjeni, teško mogu biti ispod 50 hiljada eura.

Oni putuju letom Air Montenegra, a u Ljubljani će boraviti tri dana, za šta kompletne troškove, prema našim informacijama, snose Aerodromi.

Iz Aerodroma Crne Gore danas nijesu odgovorili na pitanja Standarda, o kakvoj obuci je riječ, koliko će sve to koštati Aerodrome, kao i zašto se nešto slično ne organizuje u Crnoj Gori, gdje bi se doveli stručnjaci, već se toliki broj zaposlenih vodi van zemlje o trošku kompanije.

Oni su kasnije na društvenim mrežama objavili fotografije zabilježene pred polazak, ali bez detalja.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Medojević o Krivokapiću i Abazoviću: Narod ne zaslužuje ovakve...

“Predsjednik Vlade optužio je svog zamjenika da je narko-kartelu dojavio informacije o zapljeni kokaina i da je...

Djevojka i muškarac iz Nikšića utopili se u jezeru

Obdukcija je kako saznajemo pokazala da na njihovim tijelima nije bilo bilo kakvih tragova nasilja, te da...

Medijska zajednica Crne Gore želi konkretne reforme medijskog sektora

Anketa je sprovedena putem online upitnika u periodu od sredine decembra 2021. do sredine januara 2022. godine....

Rudan o Đokoviću: Da si silovatelj djevojčica, premijer kriminalac,...

 Ona je, između ostalog, uporedila njegov slučaj sa još jednim koji puni novinske natpise ovih dana: optužbe...

URA: Osuđujemo skrnavljenje fasade crkve u Podgorici

Oni su naveli da izolovani slučajevi bazirani na vjerskoj netrpeljivosti nikada neće biti društveno prihvaćeni u Crnoj...

NAJČITANIJE

2 KOMENTARA

guest
2 Comments
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Radnik ACG
Radnik ACG
26/11/2021•17:13 17:13

Interesanto je da na ovaj odlazak u Sloveniju i “usavršavanje” privilegovane su bile samo pripadnice ljepsega pola,sa naravno clanovima Odbora direktora!
Muska populacija koja se prijavila za odlazak..na zalost ostala je uskracena na strucno “usavrsavanje” i samo upravi znanih razloga.U kriznim godinama kada je upitna isplata licnih dohadaka,ovakva bahatost po najmanje nam nije trebala!Radnici su duzni da im se dadne na uvid koliko je firmu kostala ova “avantura”!!!

trn
trn
26/11/2021•19:20 19:20

Prvo treba razapeti Bojanica onda sve ostale debile za njim.