NIJESU ODGOVORILI KOLIKO ĆE NOVCA POTROŠITI: Jandreoski o trošku kompanije odveo pun avion zaposlenih u Sloveniju na tri dana

Direktor Aerodroma Crne Gore Goran Jandreoski o trošku kompanije odveo je preko 80 zaposlenih u Ljubljanu na usavršavanje. Portal Standard danas je uputio pitanja ACG koliko će iznositi troškovi puta i boravka u Sloveniji, budući da obuka prema našim informacijama traje tri dana, ali nijesmo dobili odgovore. Ključno pitanje jeste, zašto je nužno pun avion zaposlenih voditi za Ljubljanu, umjesto platiti instruktore da obuke sprovedu u Crnoj Gori.

Portal Standard danas je došao do informacije da ACG vodi 80 zaposlenih žena u Sloveniju, na seminar o komunikacijama, kao i još nekoliko zaposlenih muškaraca. Ukupni troškovi, po slobodnoj procjeni, teško mogu biti ispod 50 hiljada eura.

Oni putuju letom Air Montenegra, a u Ljubljani će boraviti tri dana, za šta kompletne troškove, prema našim informacijama, snose Aerodromi.

Iz Aerodroma Crne Gore danas nijesu odgovorili na pitanja Standarda, o kakvoj obuci je riječ, koliko će sve to koštati Aerodrome, kao i zašto se nešto slično ne organizuje u Crnoj Gori, gdje bi se doveli stručnjaci, već se toliki broj zaposlenih vodi van zemlje o trošku kompanije.

Oni su kasnije na društvenim mrežama objavili fotografije zabilježene pred polazak, ali bez detalja.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Crnomorska flota dobila novog komandanta

Ruske vojne baze na ovom poluostrvu bile su zahvaćene eksplozijama u prethodnih devet dana.

Nastavlja se dezinsekcija na području Podgorice

“Dezinsekcija koja će se danas vršiti obuhvatiće naselja: Tološi, Mareza, Vranići, Malo brdo, Momišići, Novi grad, Blok...

Adžić: Nijednom nismo demantovali Radunovića, bilo više poziva ka...

''Ono što je stav policije, ali dok se ne sprovede istraga, ne možemo...

Abazović o pisanju M portala: Prave se konstrukcije od...

"Vidjećemo šta će biti 19. avgusta, možda se pojavi još jedna inicijativa o nepovjerenju Vladi pa ćemo...

Vesni Bratić oduzet diplomatski pasoš

''Išla bih, možda, i u inozemstvo nego mi ministar (neustavni) izvanjskih poništio dipl....

NAJČITANIJE

2 KOMENTARA

guest
2 Comments
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Radnik ACG
Radnik ACG
26/11/2021•17:13 17:13

Interesanto je da na ovaj odlazak u Sloveniju i “usavršavanje” privilegovane su bile samo pripadnice ljepsega pola,sa naravno clanovima Odbora direktora!
Muska populacija koja se prijavila za odlazak..na zalost ostala je uskracena na strucno “usavrsavanje” i samo upravi znanih razloga.U kriznim godinama kada je upitna isplata licnih dohadaka,ovakva bahatost po najmanje nam nije trebala!Radnici su duzni da im se dadne na uvid koliko je firmu kostala ova “avantura”!!!

trn
trn
26/11/2021•19:20 19:20

Prvo treba razapeti Bojanica onda sve ostale debile za njim.