Otvorena nova poslovnica EPCG na Žabljaku

Elektroprivreda Crne Gore otvorila je novu, savremenu poslovnicu na Žabljaku. Građani će, kako navode u EPCG, imati priliku da u modernom i pristupačnom objektu, na atraktivnoj lokaciji, u centru grada, pored plaćanja računa, dobiju sve neophodne informacije.

Povodom otvaranja  poslovnice, koja se nalazi u ulici Božidara Žugića 10, izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin istakao je da se nastavlja sa širenjem infrastrukture širom Crne Gore.

Otvorena nova poslovnica EPCG na Žabljaku

“Danas, na zadovoljstvo građana Žabljaka, otvaramo novi objekat koji će umnogome olakšati funkcionisanje i komunikaciju između potrošača i EPCG, imajući u vidu da će, u ovom modernom i prijatnom objektu, potrošači imati priliku da pored plaćanja računa, dobiju sve neophodne informacije. Jedan savremeno sređen objekat pripremamo i u Pljevljima. Želimo da sve naše objekte FC Snabdijevanja prilagodimo renomeu i imidžu EPCG i potrebama građana“, naveo je on.

Direktor reginalnog centra Nikšić, Marinko Кoprivica, istakao je da se otvaranjem nove  poslovnice unapređuje poslovanje  i povećanje zadovoljstva korisnika usluga, njih oko 7000 hiljada kao i da su Žabljačani dobre platiše.

Otvorena nova poslovnica EPCG na Žabljaku

Šefica OJ Žabljak, Branka Pavlović istakla je da su radovi izvanredno izvedeni, te da su stvoreni dobri uslovi za rad u narednom periodu, kako zaposlenih tako i samih potrošača.

Pavlović kaže, da od oko 7000   hiljada potrošača, njih bar  1500 mjesečno dolazi u poslovnicu, što zbog plaćanja, komunikacije, reklamacije i slično.

Otvorena nova poslovnica EPCG na Žabljaku

U novom prostoru poslovnice na Žabljaku, kao i u ostalim jedinicama lokalnog Snabdijevanja koje EPCG ima u Crnoj Gori, potrošači mogu da plate račune za utrošenu električnu energiju bez provizije, da potpišu sporazum o dinamici izmirenja duga, Ugovor o snabdijevanju, da podnesu prigovor, promijene ime kupca (vlasnika brojila), kao i da dobiju sve informacije o servisima EPCG – primanje računa elektronskim putem, primanje notifikacije o visini računa putem SMS-a, plaćanje računa putem web portal EPCG bez provizije i sl.

Otvaranjem nove poslovnice na Žabljaku, EPCG nastavlja sa razvojnim programima, a do kraja godine u planu je otvaranje  poslovnice OJ Snabdijevanje Pljevlja, gdje su radovi pri kraju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Sjutra počinje drugo polugodište

“Zvono u svim osnovnim i srednjim školama oglasiće se u već utvrđeno vrijeme. Svim školarcima, osnovcima i...

Najveći broj prijava zbog neizdavanja fiskalnih računa

Najveći broj prijava se, kao i u prethodnom periodu, odnosio na neizdavanje fiskalnih računa. Račune, prema evidentiranim...

Predviđene novčane kazne: U Splitu od ove godine zabranjeno...

Kako prenosi Hina, ista kazna propisana je za one koji piju alkohol na javnim mestima, a kazna...

HN: Služba zaštite i spašavanja dobila najsavremeniju opremu

Vrijednost projekta koji je trajao tri godine, a završen krajem prošle godine, je preko milion i 800.000...

Počela skijaška sezona na Vučju: Ski centar radi u...

Lijepi sunčani dan vikenda privukao je brojne ljubitelje skijanja, obradovao građane Nikšića ali i brojne posjetioce iz...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare