Saradnja Addiko Grupe i kompanije Microsoft za napredno korisničko iskustvo

Addiko Grupa i kompanija Microsoft dogovorili su saradnju na planu unaprjeđenja korisničkog iskustva klijenata banke kroz implementaciju Microsoft tehnološkog rješenja –  Dynamics 365.

Addiko Grupa je na taj način postala prva regionalna bankarska organizacija koja će tokom 2018. godine, na svim tržištima na kojima posluje, implementirati moderna rješenja kompanije Microsoft, ali i nastaviti dalje proces digitalne transformacije, fokusirajući se na unaprjeđenje korisničkog iskustva svojih klijenata.

„Addiko banka je dala obećanje pružanja jednostavnog i direktnog bankarstva i mi živimo u skladu sa tim obećanjem. U prethodnom periodu napravili smo veliki iskorak  u digitalizaciji i mobilnom bankarstvu i ponosni smo na to što predvodimo inovacije na našem tržištu. Cilj nam je da pružimo jednostavnije proizvode, praktične i brze usluge koje su u skladu sa potrebama naših klijenata. Vjerujemo da ćemo kroz saradnju s Microsoftom, kao jednim od globalnih lidera u ovom segmentu, značajno unaprijediti sve naše sisteme i procese putem najsavremenijih digitalnih alata,  i time omogućiti klijentima da koriste moderno digitalno bankarstvo na način koji najbolje funkcioniše za njih“, izjavio je Christoph Schoen, Glavni izvršni direktor Addiko Bank AD Podgorica.

Na osnovu iskustva sa klijentima i istraživanja kompanije Microsoft, Addiko banka će kroz jačanje unutrašnjih sistema i poboljšanje procesa poslovanja dobiti bolji uvid u potrebe klijenata i na taj način jednostavnije identifikovati njihove želje i pružiti im još bolju uslugu. Ključna uloga u tom procesu je integracija svih bankarskih sistema, pri kom će svi učesnici u procesu poslovanja raspolagati sa istim informacijama, počevši od onih u poslovnim prostorijama, korisničkoj službi, kao i u obradi i odobravanju kredita, što će omogućiti kvalitetnije praćenje klijenata u realnom vremenu.

„Upotreba cloud usluga kompanije Microsoft na finansijskom tržištu u stalnom je porastu. Nadograđene platforme Azure, Office365 i Dynamics 365 omogućavaju funkcionalnu integraciju CRM i ERP platformi i na taj način pružaju značajno povećanje produktivnosti, korišćenje naprednije analitike, kao i optimizaciju procesa uz značajno poboljšanje korisničkog iskustva.  Nova digitalna platforma omogućava Addiko banci da ode korak naprijed u poslovanju i digitalnoj transformaciji kroz pružanje još boljih usluga i  korisničkog iskustva, koje za cilj imaju postavljanje korisnika u sam vrh digitalne transformacije “, dodao je Ivan Vidaković, direktor za Digitalnu transformaciju u kompaniji Microsoft, u sektoru Multi-Country za srednju i istočnu Evropu. 

Digitalna transformacija i korisničko iskustvo su u fokusu strategije Addiko banke koja je tokom 2017. godine predstavila „Addiko Chat Banking“,  jedinstvenu uslugu plaćanja putem VIBER-a, koncept savremene digitalne „Express“ filijale u Sloveniji, a može se pohvaliti i dobijanjem međunarodnog sertifikata „Prijatelj klijenata“.

Poslovno rješenje Microsoft Dynamics 365 je na globalnom tržištu na samom vrhu zbog velikog broja novih funkcija, kao i stepenu integracije CRM i ERP koncepata, što je potvrđeno odličnim recenzijama i vodećim pozicijama u renomiranim istraživanjima.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Milatović predstavio četvorogodišnji program Evrope sad: Imamo najbolji plan...

Kako je saopšteno iz Pokreta Evrope sad saopšteno je da su prisutni imali...

Prijave poslodavaca za Program stručnog osposobljavanja od 11. oktobra...

Javni poziv za poslodavce iz privatnog i javnog sektora, koji obavljaju djelatnost na...

Konjević: NATO pokazao jedinstvo u djelovanju

''Moj utisak je da je NATO uradio ono što je mogao u datim...

Đukanović: Crna Gora učvršćuje svoja prijateljstva i čuva zasluženi...

On je čestitao predsjedniku Evropskog savjeta i premijeru Češke na inauguralnom sastanku Evropske...

Objavljeno ko su dobitnici Nobelove nagrade za mir

To su Ales Bijalijacki, bjeloruski aktivista i borac za ljudska prava te dvije...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare