Asanović: Neću dozvoliti nikome da parča Zetu, deklaracija će sigurno biti na dnevnom redu

Predsjednik Opštine Zeta, Mihailo Asanović poručio je da neću dozvoliti nikome da otima teritoriju i 'parča našu opštinu. Prvi čovjek Zete kaže da je siguran da će derklaracija o povlačenju priznanja Kosova biti na dnevnom redu.

On je to kazao reagujući na saopštenje DPS-a u kojem su naveli da su “Asanović i njegova partija naprasno dobili potrebu za očuvanje granica oko teritorije aerodroma, kao da je to bilo kad i kome bilo upitno”.

“Za razliku od vas iz DPS-a, ja imam jasan stav, da neću dozvoliti nikome da otima teritoriju i parča našu opštinu, a što ste vi, od 2006. godine dozvoljavali da se međi zetska teritorija. Ja vam sad, javno obećavam, da to neću dozvoliti, ni aerodrom, ni Ćemovsko polje, kao ni izgradnju kolektora u Botunu”, poručio je on.

Uočava, kaže, da DPS i dalje podržava “otimanje naše teritorije, kroz postupak vaše, a nažalost, i naše zećanke, koja je zastavama htjela da pokuša da pravi granice između nas i Glavnog grada”.

“Budite sigurni da to neću dozvoliti, ni vama, niti bilo kome, dok sam ja na čelu Opštine Zeta. Prošlo je vaše vrijeme, da vaši funkcioneri zarad dobijanja stana ili nekih sumnjivih donacija sa računa pojedinih ministarstava, rade protivno interesima 20 hiljada građana Zete”, ocjenjuje Asanović.

Prvi čovjek Zete kaže da je siguran da će derklaracija o povlačenju priznanja Kosova biti na dnevnom redu.

“Nekad su vaši odbornici bili velikosrbi, radikali, pa s obzirom na to, očekujem da jedan dio odbornika, glasa za ovu našu Deklaraciju, da se vrate na fabrička podešavanja. Sigurni budite da će ova Deklaracija biti na dnevnom redu, jer je narod nama ukazao povjerenje, a ne vama, koji nemate podršku ni svakog desetog građanina Zete”, smatra Asanović.

I na posletku, dodaje, vi (DPS) pričate o komunalnom redu, “vi koji svaki dan idete u Glavni grad da moljakate još uvijek vaše direktore preduzeća u Glavnom gradu, da u Zeti ništa ne rade”, kako bi, tvrdi Asanović, građani za to” nas osudili”.

“Ali znaju građani da mi nemamo mehanizaciju, sve do podjele imovine, koju željno iščekujemo, a upravo vi ste krivi za to, jer ste zarad boljeg rezultata u Podgorici glasali za osakaćenu opštinu.
Ali ne brinite, i pored toga, što će biti jako naporno, uspjećemo da od Zete napravimo jednu od najbogatijih opština u Crnoj Gori, jer smo to dužni svakom građaninu Zete”, istakao je on.

Naglasio je i da lično stoji iz ovog saopštenja.

“Na kraju, želim da vam poručim, da lično ja stojim iza ovog saopštenja, a vidim da iza vašeg, vjerovatno stoji Ivan Vuković, jer niko nema hrabrosti da ga potpiše, a pitanje je, i ko je od vas ostao u Dps, pa mi je jasno zašto ga niko i ne potpisuje”, zaključuje Asanović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Do Kvon ostaje u pritvoru do odluke suda po...

Osnovni sud u Podgorici je, rješenjem od 2. juna, ponovo prihvatio ponuđeno jemstvo u iznosu od po...

Biljana Borzan podržala listu “SDP – Za našu kuću”

Prema njenim riječima, pred Crnom Gorom su važne odluke, prihvatanje evropskih vrijednosti, a nastavak evropskog puta je...

Poslanica EP Biljana Borzan podržala SDP: Garantuju očuvanje evropske...

“Pred Crnom Gorom su važne odluke, prihvatanje evropskih vrijednosti i vaš nastavak evropskog puta su izuzetno bitni...

Uhapšen Nikšićanin, vozio pod dejstvom alkohola

“Utvrđeno je da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,15 g/kg, čime...

Princeza Catherine nosi svestran sako iz Zare stvoren za...

Catherine je odmah prionula poslu i posjetila porodični centar Windsor Family Hub. Centar pod vodstvom neprofitne organizacije Achieving for...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare