Bratonožići i Vasojevići blokiraju Bioče na dva sata

Ilustracija

Regionalni put Bioče-Mateševo biće blokiran za saobraćaj u subotu, 14. oktobra, od 11 do 13 časova, jer su mještani Bratonožića i Vasojevića zakazali protest na mostu na Bioču, piše Dan.

Protest je, kako je istakao Borislav Boro Đelević, član odbora za asfaltiranje regionalnog puta Bioče-Mateševo bio neminovan, s obzirom na to da, kako kaže, pune tri godine čekaju na asfaltiranje još dva kilometra puta, koja su do aprila ove godine najkasnije trebala biti gotova. Đelević je podsjetio da su za asfaltiranje dva kilometra puta, imali obećanje Vladana Vučelića, direktora Vodovoda, Sava Parače, direktora Direkcije za saobraćaj i Miodraga Bakrača savjetnika u Direkciji za saobraćaj.

“Oni se nisu udostojili da se pojave ni na zboru građana koji smo organizovali 30. septembra zbog tog problema, iako smo ih zvali ne samo putem medija već i lično, ostavili dopise na arhivi svakome posebno. Građani su razočarani i još jednom ih svi pozivamo da se pojave u subotu na mostu na Bioču da nam makar odgovore planiraju li i kada da  dovrše asfaltiranje glavnog puta koji su prije tri godine započeli i nisu se više vraćali. Lično mi je Vučelić rekao u septembru prošle godine da će sve biti gotovo do aprila ove godine jer je sve dogovoreno bilo sa tadašnjim ministrom saobraćaja Ivanom Brajovićem. Međutim, pošto je pola godine prošlo i od aprila ove godine i ja uzalud pokušavam na sve načine da dođem do Vučelića ili Bakrača. Nije nam ostala druga opcija nego da blokiramo put. Ako se ni tada ne pojave ili se bar jave onda ćemo sa protestima nastaviti i naredne subote još radikalnije. Blokiraćemo put ne samo dva sata već mnogo duže plus ćemo pozvati i premijera Duška Markovića da nam se pridruži. Svi su oni izabrani voljom narada i morali bi da nam izađu u susret, ne samo nedjelju dana pred izbore kad mi njima trebamo nego kad i oni nama trebaju”, kazao je Đelević.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

U izraelskim napadima za pet dana ubijeno 145 Palestinaca,...

Prema podacima Palestinskog društva Crvenog polumjeseca, 17 povrijeđenih ljudi ustrijeljeno je bojevom municijom, a osam gumenim mecima....

CNP: Komemoracija povodom smrti Zefa Bata Dedivanovića u utorak

Dedivanović je rođen 1939. godine u Zatrjepču kod Podgorice. Osnovnu školu završio je u Zmajevu (Vojvodina), a...

Ministarstvo zdravlja: Dato preko 140 hiljada doza vakcina

Tokom 15. maja dato je 2.889 doza, od kojih je 2.668 prvih i 211 drugih doza.

UP: Identifkovane osobe koje su uništavale sadnice u parku

"Uvidom u video snimak i preduzetim aktivnostima na terenu policija je došla do sumnje da su osobe...

DPS: Krivokapić da prestane da se ponaša u maniru...

U suprotnom, kako navode pozivaju ga da već jednom prestane da iznosi neistine, što već dugo radi...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare