Cetinje: Nadležne službe danima čiste snijeg, glavne gradske saobraćajnice i ulice u naseljima prohodne

nformacije koje se navode u tekstu 'Mještani Njeguša i podlovćenskih sela u sniježnoj blokad' nijesu provjerene i u potpunosti tačne, navodi se u demantu Prijestonice Cetinje.

Iz Prijestonice Cetinje su istakli da su zbog sniježnih padavina sve nadležne službe danima na terenu i čiste snijeg, kao i da su sve glavne gradske saobraćajnice i ulice u naseljima su prohodne.

“Naime, kao što su i sami mještani naveli u svom saopštenju, za čišćenje i održavanje puta Cetinje-Lovćen-Krstac-Kotor zadužena je firma Štrabag, s obzirom da se radi o regionalnom putu čije održavanje nije u nadležnosti Prijestonice Cetinje, dok su za održavanje elektro mreže na ovom području zaduženi Elektroprivrede Crne Gore i Cedis”, pojasnili su u saopštenju.

I pored navedenog, nadležne službe Prijestonice su se, istakli su, maksimalno angažovale prethodnih dana i na sve načine pokušavaju da utiču na rješavanje navedenih problema.

“Napominjemo, zbog sniježnih padavina sve nadležne službe Prijestonice su već danima na terenu i čiste snijeg. Sve glavne gradske saobraćajnice i ulice u naseljima su prohodne. Danas se čiste putevi ka selima: Očinići, Vrela, Ugnji, Obzovica, Bjeloši, Poljane, Lubenice, Prekornica, Dubovik, Ćeklići, Čevo i Velestovo. Cijelo seosko područje biće očišćeno narednih dana”, poručuju u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Đoković osvojio desetu tutilu na Austalijan openu

Đoković je odlično počeo meč, dobro servirao, bio siguran sa osnovne linije, lako osvajao svoje gemove u...

PEN centar: Poziv na saslušanje Savković Vukčević pokazatelj uticaja...

“Najnoviji slučaj poziva na policijsko saslušanje Nele Savković Vukčević, članice Crnogorskoga PEN centra, povodom javno iznijetoga stava...

SD: Progon neistomišljenika se nastavlja, podrška poslanici Savković Vukčević

“Poslanica Savković Vukčević je “kriva” samo za jedno, što je rekla istinu. Nažalost, vlast i nadležni u...

Istorijski dan za muslimane Podgorice: Počeli radovi na iskopavanju...

“Danas prisustvujemo istorijskom činu, nakon više od pedeset godina u Podgorici će biti izgrađena džamija. Ovo je...

Abazović da prekine sa etiketiranjem NVO

“Nedopustivo je da se premijer služi neistinitim optužbama kako bi urušio ugled nevladinih organizacija koje argumentovano kritikuju...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare