Izvor:cgnews

Vlahović: Kolašin spremno dočekuje zimsku turističku sezonu

Kolašin spremno dočekuje zimsku turističku sezonu koja u ovom gradu počinje otvaranjem ski centara Kolašin 1600 i Kolašin 1450, rekao je direktor Turističke organizacije Aleksandar Vlahović.

„Prema informacijama koje dobijamo od hotelijera i izdavaoca privatnog smještaja za period novogodišnjih i božićnih praznika pa sve do sredine januara vlada izuzetno veliko interesovanje i dobar buking smještajnih kapaciteta“, naveo je on.

Vlahović kaže da najveći broj gostiju koji je rezervisao smještaj su domaći i gosti iz zemalja regiona.

„Tradicionalno veliko innteresovanje vlada među gostima iz Albanije tako da su oni napravili veliki broj rezervacija ali imamo i rezervacije iz Srbije, Bosne i Hrvatske“, dodaje on.

Podsjeća da je u predhodnom periodu odrađena promocija i markentiška kampanja u cilju povećanja broja posjetilaca.

„U saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom odrađenene su studijske posjete turoperatera i novinara iz Albanije, Turske , Francuske i Mađarske kojima je predstavljena ponuda grada. Takođe bili smo na sajmu u Tirani obzirom da kod njih vlada veliko interesovanje za Kolašin zimi“, kaže Vlahović.

Turistička organizacija će, u saradnji sa Opštinom, a u cilju obogaćivanja ponude grada na gradskom trgu otvoriti Novogodišnji bazar 24. ovog mjeseca istakao je Vlahović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Abazović: Potpuno je u redu da neko rješenje neko...

Tako je, podsjeća, bilo i prilikom nedavnog postavljanja direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB).

Hrvatska zagovara što skorije članstvo Crne Gore u EU

Od preuzimanja funkcije ministra, kako navode iz resora, “ovo je prva dolazna posjeta Prijestonici na ministarskom nivou”.

PKCG: Sa ambasadorom Japana o jačanju ekonomske saradnje

U razgovorima su, kako je saopšteno, učestvovali predstavnici Japanske agencije za međunarodnu saradnju JICA, potencijalnih investitora koji...

Sergej Lavrov u Beogradu 7. juna

Prema pisanju tog portala, on će se u Beogradu sresti sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Državljanin Belgije stradao na Komovima

Državljanin Belgije stradao je tokom planinarenja na Komovima, potvrđeno je portalu RTCG iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije.

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare