Cetinje: Zbog više prekršaja i krivičnog djela odgovaraće osam osoba

Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, prduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti lišili slobode dvije osobe zbog teške krađe u produženom trajanju, jednu osobu kod koje su pronašli kokain i protiv pet osoba podnijeli prekršajne prijave zbog marihuane, saopšteno je iz UP.

Cetinjska policija je lišila slobode M.L. (42) i K.R. (28) oba iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivčno djelo teška krađa u produženom trajanju. Kod njih je policija, prilikom kontrole u saobraćaju na lokalnom putu, pronašla stvari i predmete koje potiču iz krivičnog djela koje je izvršeno na području Riječke nahije.

Zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga slobode je lišen B.R. (30) iz Podgorice. Ovo lice je kontrolisano od strane saobraćajne policije i prilikom pregleda lica pronađeno je pakovanje sa sadržajem kokaina.

Nadalje, radnjama sprovedenim u cilju pronalaska opojnih droga poliicja je u jednom parku kontrolisala V.L. (26), N.Š. (22), M.K. (22), S.M. (25) i P.K. (25), sva lica iz Cetinja.

Navedene osobe su prilikom vršenja radnje legitimisanja od strane službenika policije odbacila pakovanje sa sadržajem marihuane. Protiv svih lica policija je podnijela prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

PANDORINA KUTIJA: Leposavić “pao” zbog Simijanovića, Srebrenica samo maska?

Dakle, Leposavić se u nemilost Krivokapića našao, navodno, jer je negirao genocid o...

Spajić: Crna Gora neće imati novih dugova, zaduženjem želimo...

''Iako smo dobro krenuli sa smanjenjem zaduženja, stiže na naplatu još nepovoljnih kredita. Današnjim amandmanom hoćemo da...

Novinari francuskog magazina Le Figaro u posjeti Crnoj Gori

Kako je saopšteno iz NTO, sa crnogorskom turističkom ponudom, kroz članak koji će biti objavljen na deset...

Konjević: Vlada traži odobrenje za zaduženje, a juče izgubila...

''Hitna sjednica Odbora za ekonomiju u 12 sati. Vlada bez ozbiljne rasprave u Parlamentu, na dan glasanja,...

Veselin Drljević predsjednik Savjeta RTCG-a

Predsjedavajući sjednicom Žarko Mirković kazao je da neće predlagati i glasati za predsjednika...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare