Drogu dilovao po Njegoševom parku i u teretani

Podgoričanin Đ. Đ. sumnjiči se da je prodavao kokain i marihuanu, a optužbe potiv njega navla je viša džavna tužiteljka Maja Jovanović u optužnici koju je potvrdio podgoriči Viši sud. Kako je predstavljeno optužnicom 22. marta 2019. godine Njegovševom parku u Podgorici, Đ.Đ. je prodao kokain.

Prethodno je SMS porukom komunicirao sa B. R., nakon čega su se našli u Njegoševom parku. Tu je, kako tužilaštvo tvrdi, pomenutoj osobi predao 0,162 grama kokaina za neutvrđeni novčani iznos, a drogu su tada pronašli policajci prilikom redovne kontrole B. R.

Zatim je Đ.Đ. počinio isto krivično djelo 6. decembra u Podgorici. Tada je prodao, prema tvrdnjama tužilaštva, marihuanu. Isto je sms porukom komunicirao sa U.M. nakon čega su se našli u jednoj teretani.

“Istom je predao jedan pvc zamotuljak u kome se nalazilo 1,521g marihuane, a ovaj njemu neutvrđeni iznos novca, koju drogu su pronašli policijski službenici prilikom redovne kontrole U. M., pri čemu je bio svjestan svog djela i htio je njegovo izvršenje, čime je izvršio produženo krivično djelo – neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 300 stav 1 u vezi člana 49 Krivičnog zakonika Crne Gore“, navodi se u optužnici.

Preuzmite našu aplikaciju

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare

NAJNOVIJE

Velika Britanija prva na svijetu odobrila vakcinu Fajzer-Bajontek

“Vlada je danas prihvatila preporuku nezavisne Regulatorne agencije za ljekove i zdravstvenu njegu...

Lekić: Kamere će dokazati da li je Bokan povezan...

"Danas, po ranim jutarnjim časovima ovlašćeni policijski službenici su sproveli Osnovno državnom tužilaštvu, državnoj tužiteljki Maji Knežević,...

Dr Nena Milačić, novi član Moj Lab tima: POSVEĆENOST...

U poliklinici Moj Lab, okupljeni su ljekari čije je stručno znanje uz podršku...

Vlada krenula udesno, a Crna Gora u neizvjesnost

Mandatar za sastav vlade Zdravko Krivokapić predstaviće danas poslanicima crnogorskog parlamenta program rada vlade. Sjednica Skupštine...

VLADA: Na Žabljaku je poštovan stav UNESCO-a

"Lijepo je u dokolici čitati Semjuela Beketa... Ali u ozbiljnoj politici koju je...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare