Krivične prijave protiv pet osoba zbog nelegalnog zauzimanja zemljišta na Adi Bojani

Pripadnici policije u Ulcinju su protiv pet osoba podnijeli krivične prijave za pet krivičnih djela protivpravno zauzimanje zemljišta, dok će jedna osoba krivično odgovarati za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju policije.

” Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulicinju policija je podnijela krivične prijave protiv L.B. (30), G.P. (41), N.V. (51), S.V. (49) i D.V. (41), svi iz Ulcinja, zbog sumnje da su izvršili pet krivičnih djela protivpravno zauzimanje zemljišta”, navodi se u saopštenju.

Kako navode, ova lica su kako se sumnja, u periodu od 2010. do 2019. godine, zauzimala zemljište na lijevoj obali Ade Bojane, odnosno u zoni Morskog dobra, i na tim zemljištima izgrađivali objekte bez odobrenja nadležnog državnog organa.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Abazović: Niko u Crnoj Gori ne treba da nosi...

Abazović je istakao da, po njegovom sudu, niko u Crnoj Gori ne treba da nosi oružje, naglašavajući...

Đurović domaćin večere za članove Stalnog odbora Parlamentarne skupštine...

“Ovaj događaj predstavlja prvu parlamentarnu aktivnost u okviru predsjedavanja Crne Gore ovom regionalnom inicijativom, te su na...

Uprava za igre na sreću postaje samostalni organ

Iz Vlade su ocijenili da će to dovesti do unapređenja rada i rezultata institucijalnog okvira u toj...

Kosovska policija ušla u sjeverni dio Mitrovice

Cilj dolaska ovih jedinica je isključivo „zaštita etnički mješovitih djelova grada, a nakon više pritužbi Albanaca sa...

Plantažama milion i po iz tekuće budžetske rezerve

U Informaciji se navodi da je nevrijeme koje je 23. juna 2022. pogodilo Glavni grad i opštinu...

NAJČITANIJE

1 komentar

guest

1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Kika
Kika
09/03/2022•14:12 14:12

NELEGALNO ZAUZIMANJE ZEMLJIŠTA !!!??? Zar policija to procesuira ?? To je njihov posao ??? hm da li policija moze prosteti do plaže PLOČE , jer je i tamo nelegalno zauzeto zemljište !!! Hoce li se uhapsit vise Bato Carevic ??? Da li ja mogu pored Ploča da naptavim isto tako plažu sa svim mobilijarom da radim ??? HAJDE POLICIJO ZNAM DA CITATE SVE STO PISEMO PA RADI MALO !!!