Maloljetnik već u popravnom domu, sad ga sumnjiče i za podmetanje požara u Tivtu

Maloljetni L.K. (16) iz Tivta sumnjiči se da je sredinom avgusta podmetnuo požar u gradskom parku u Tivtu i protiv njega je policija podnijela krivičnu prijavu.

L.K. se, kako je saopšteno iz UP već nalazi u Centru za djecu i mlade „Ljubović“ u Podgorici zbog drugog krivičnog djela.

“Oko 18:30 sati 14. avgusta na lokaciji gradskog parka u Tivtu došlo  je do požara koji se vrlo brzo raširio i prijetio da ugrozi stambene zgrade i druge objekte koji se nalaze u neposrednoj blizini. Brzom i efikasnom akcijom službenika Službe zaštite i spašavanja Opštine Tivat požar je lokalizovan oko 20,00 časova. Službenici OB Tivat su u koordinaciji sa državnim tužiocem Osnovnog državng tužilaštva u Kotoru izvršili uviđaj na licu mjesta, i tom prilikom konstatovali da je izgorjelo oko jedan hektar niskog rastinja i da postoji osnovana sumnja da je požar podmetnut”, saopšteno je iz Uprave policije.

Državni tužilac je naložio da se protiv nepoznatog počinioca podnese krivična prijava za krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

“Preduzimajući operativne mjere i radnje, službenici OB Tivat su identifikovali osumnjičenog za ovo krivično djelo. Protiv L.K. (16) iz Tivta podnijet je poseban izvještaj zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti”, stoji u saopštenju.

  

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

O genocidu bez ali…

Za Antenu M piše Aleksandar Radoman Haška presuda Ratku Mladiću i...

Mihailo: Napad na spomenik koji simbolizuje najveće vrijednosti CG,...

I to nije prvi put da se događa u Nikšiću, istakao je mitropolit CPC, ističući da je...

Marković: Odbijanje kandidature Bjelice čist revanšizam i politički obračun

On je istakao da nova vlast politiku sprovodi i na Univerzitetu Crne Gore suprotno nauci, struci i...

Medojević: Krivokapić prijetnja demokratiji i ustavnom poretku

“Krivokapić se već povezao sa kriminalnim i švercerskim strukturama bivšeg režima i najvjerovatnije počeo da uzima tal...

Bajden i Putin razgovaraju, ali se ne slažu

Znak da s teško narušenim američko-ruskim odnosima opet ide u nabolje, ruski predsjednik je spomenuo već na...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare