Medojević obmanuo javnost: Knežević tvrdi da Vukšić nije izbjegao nijedno pitanje

Prvi čovjek ANB-a Dejan Vukšić nije izbjegao da odgovori na pitanja o narko-klanovima jer nisu ni postavljena, ni razmatrana na sjednici Odbora za bezbjednost, rekao je predsjednik Obora Milan Knežević.

“Obzirom da se ne radi o informacijama koje podliježu Zakonu o parlamentarnom nadzoru, a da bih prekinuo sve moguće medijske spekulacije na ovu temu, saopštavam da na jučerašnjoj sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost, Dejan Vukšić nije izbjegao nijedan odgovor na postavljena pitanja, a da pitanja člana odbora iz PZP- a o narko klanovima nisu postavljena”, saopštio je Knežević.

Prema njegovim riječima, Odbor se saglasio da se pitanja o narko klanovima i slična njima postave v.d. direktora ANB-a kad se bude raspravljalo o njegovoj kandidaturi i davanju mišljenja.

“A kako će se članovi Odbora, a kasnije i poslanici, izjašnjavati o kandidaturi Dejana Vukšića za direktora ANB-a, nije u nadležnosti predsjednika Odbora, i stvar je političke procjene na koju svaki član Odbora i poslanik u Skupštini imaju pravo”, zaključio je Knežević.

Podsjećamo, predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević je juče optužio Vukšića da nije htio da odgovara na pitanja o kontaktima sa narko-klanovima.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Premijer Krivokapić je poručio da je dobra regionalna saradnja za Crnu Goru od velikog značaja. Premijer je...

Dragan Marković Palma saslušan u jagodinskoj policiji

Dragan Marković je u pisanoj izjavi, koju je proslijedila gradska uprava u Jagodini, naveo da je iskaz...

Savković Vukčević: Bratić da zaustavi istragu protiv nastavnice koja...

Prema njenim riječima tako se danas iz nadležnog ministarstva, koje zapošljava novočetnike i one koji veličaju saradnike...

Bivši predsjednik Maldiva prebačen u Njemačku nakon pokušaja atentata

Našid (53) je ranjen prošle nedelje, a vlasti su okrivile muslimanske ekstremiste i uhapsile tri od četiri...

Đeljošaj: Građani Vranja, vaša opština će da pomogne da...

“Prije mjesec sam bio u Katoličkoj crkvi za Uskrs, juče sam bio gost mještana Vranja za slavu...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare