Izvor:Pobjeda

Odron na putu Lipci – Nikšić: Prevrnuo se kombi, bez povrijeđenih

Na dionici magistralnog puta Lipci - Nikšić, nakon posljednjeg tunela u blizini Dragalja, večeras je došlo do odrona zbog čega se jedan kombi prevrnuo na putu, ali niko nije povrijeđen.

Komandir kotorske Službe zaštite i spašavanja Maksim Mandić rekao je za Pobjedu da je prvobitna informacija bila da je vozilo sa putnicima sletjelo u provaliju, odnosno da su i oni dobili informaciju o teškom udesu i slijetanju kombija u Lipce, nakon čega su se sa svim raspoloživim kapacitetima uputili na lice mjesta.

– Međutim, po dolasku na mjesto nezgode shvatili smo da smo uzalud dolazili. Zatekli smo kombi prevrnut na putu koji je doživio nezgodu zbog odrona. U kombiju su bile dvije osobe koje nisu povrijeđene – kazao je Mandić.

Iz kotorske policije su kazali da je usljed odrona na toj dionici došlo do kontakta vozila i stijenske mase, nakon čega je kombi naglo skrenuo na suprotnu stranu kada je došlo do prervrtanja.

Policija je na terenu, saobraćaj se odvija naizmjenično jednom trakom, a oćekuje se i dolazak ekipe Crnagoraputa koja će ukloniti odron.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare