Policija rasvijetlila 8 krađa, procesuirano šest osoba

Pripadnici Uprave policije u Podgorici su, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavnju imovinskih delikata, rasvijetlili pet teških krađa i tri krađe, te zbog tih djela nadležnom tužilaštvu procesuirali šest osoba.

Zbog teške krađe izvršene na štetu jednog restorana slobode je lišen maloljetni B.L. (17). On je, kako se sumnja, sa još jednim licem, upotrebom podesnog sredstva provalio u restoran i iz njegove unutrašnjosti otuđio dvije kase u kojima se nalazilo 8.000 eura.

M.J. (33) se tereti za dvije teške krađe i on je lišen slobode. Sumnja se da je ova djela izvršio 12. i 15. oktobra na štetu jednog poslovnog objekta i jednog fizičkog lica. Iz poslovnog objekta i iz vozila fizičkog lica osumnjičeni je otuđio različite mašine i alate za rad.

Policija je uhapsila i H.A. (26) koji se sumnjiči da je izvršio tešku krađu na način što je iz porodičnog dvorišta otuđio djelove kazana za rakiju.

B.Đ. (49) se sumnjiči da je počinio dvije krađe, zbog kojih je lišen slobode, na način što je iz dva prodajna objekta otuđivao sportsku odjeću i obuću.

Zbog sumnje da je izvršio tešku krađu policija je lišila slobode V.V. (36). Sumnja se da je on u jednom tržnom centru od zaposlene otuđio mobilni telefon.

Krivična prijava u redovnom postupku podnijeta je protiv M.R. (17) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa. Sumnja se da je on na štetu jednog pravnog lica upotrebom podesnog sredstva provalio u magacin i pokušao da otuđi aparat za varanje i naponski kabal, u čemu ga je spriječio radnik obezbeđenja i zadržao do dolaska službenika Uprave policije.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Francuska kompanija nastavlja sa izvozom opasnog materijala iz Crne...

Iz Bijele je danas isplovio brod DAKOTA sa ukupno 7500 tona kontaminirane zagađene zemlje koja će biti...

Evropska agencija za ljekove odobrila antikovid pilulu Pakslovid

„Pakslovid je prvi antiviralni lijek koji se primjenjuje oralno koji je preporučen u EU za liječenje kovida-19“,...

Bogdanović: Krivokapić bio potpuno u pravu kada je rekao...

Ističe da smo jedina država u kojoj vlast organizuje proteste protiv sebe. " Jedina...

Ministarstvo vanjskih poslova Rusije: Milanović postao državni neprijatelj Ukrajine

Tačnije, njegovo ime nalazi sa na ekstremističkoj stranici Mirotvorac, koja objavljuje lične podatke samoproglašenih neprijatelja Ukrajine.

JANOVIĆ nakon ubistva Baranke: Nulta tolerancija za nasilje!

" Svi zajedno moramo konačno staviti do znanja da je za nasilje i nasilnike-nulta tolerancija! Mnogo tužan...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare