POTRAGA ZA DJEČAKOM: Ronioci iz mora kod Rta Oštro izvukli tijelo, slijedi identifikacija

Ronioci Regionalnog ronilačkog centra Bijela, koji tragaju za nestalim dječakom kojeg je 17. januara talas povukao u more, stigli su na Rtu Ošto jer je dobijena informacija da je sa hrvatske strane uočeno tijelo. Oni su upravo na toj lokaciji iz mora izvukli tijelo.

 Za sada nema zvanične informacije da li se radi o nestalom dječaku.

– Naši ronioci su upravo izvukli iz vode beživotno tijelo koje s enalazilo kod RTa Oštra. Nakon dojave izašli smo na lice mjesta sa pripradnicima  Uprave policije i nadležnim oprganima  koji su preuzeli tijelo na dalje postupanje- kazao je za portal Dan Danilo Mijajlović iz RCUD-a.

Plan za danas je bio da se akcija završi oko 15 časova, međutim onadležni čine sve da provjere informaciju koja je dobijena.

-Upravo je pri kraju akcija potrage za dječakom. Uradili smo sve…Ronioci iz Bijele, Mornarice, Uprave pomorske sigurnosti, Vatrogasi Kotor., čamac Lučke kapetanije, Vojni helikopter..Čitav dio od Hotela Plaže ka Njivicama, odnosno Kobili je pretražen uz obalu i po dubini. Upotrebljen je dron Uprave pomorske sigurnosti i Upravljanja lukama Takođe, akciji se pridružio i čamac  Zavoda za hidrometeorolohiju koji sa bočnim skenerom, sonarom, radi pretragu od Meljina skroz do iza  Kobile na 15, sada i na 30 metara…Akcija će oko 15 časova da se završi i sjutra ako dozvoli vrijeme idemo dalje sa akcijom- kazao je u izjavi za portal Dan nešto anije Žarko Lukšić pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama.

Podsjećamo, danas je osmi dan potrage za dječakom koje je talas povukao u more, 17. januara na jednoj hercegnovskoj plaži kada je bila jaka oluja.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Turska: U autobuskoj nesreći stradalo osam osoba, 35 povrijeđeno

Kako prenosi Rojters, autobus je saobraćao iz Dijarbakira na istoku zemlje do Bodruma na zapadu.

Bivši njemački fudbaler špijunirao za Putina, uhapšen i optužen...

Carsten Linke (52) bio je dvostruki agent u njemačkoj vanjskoj obavještajnoj službi (BND), a uhapšen je zbog...

Kotorani proslavili Dan Svetog Tripuna

Proslava je počela u jutarnjim satima ispred glavnih gradskih vrata gdje je priređen doček podružnica Bokeljske mornarice.

Sud za prekršaje u Budvi naplatio 1,6 miliona eura...

“Sud za prekršaje u Budvi, sa pripadajućim odjeljenima u Kotoru, Herceg Novom, Baru i Ulcinju, u 2022....

Popović: Suverenistička, evropska Crna Gora da ima zajedničkog kandidata...

“Nepokolebljiva je vjera liberala da suverenistička, evropska Crna Gora, u zlom vremenu vađenja iz ralja velikosrpskog “sveta”,...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare