Pravoslavno bratstvo ‘Stupovi’ negira navode da je Mitar Knežević njihov član

Pravoslavnom bratstvu 'Stupovi’ demantovalo je navode da je Mitar Knežević, koji je priveden danas u Herceg Novom zbog sumnje da je učestvovao u oružanoj pljački u Nikšiću, tokom koje je ubijen radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak, član Bratstva.

Njihovo reagovanje prenosimo integralno:

Dakle, netačni su navodi da je Mitar Knežević član Bratstva “Stupovi”. U prilog tome ide činjenica da on ne posjeduje člansku kartu, kao što nije ni učestvovao u humanitarnim akcijama koje sprovodi naše Bratstvo, niti bilo kakvu drugu činjenicu koja ga može povezati sa Bratstvom.

S obzirom na to da je takve naše tvrdnje i javnu objavu nužno potkrijepiti dokazima, koji govore u prilog vjerodostojnosti i tačnosti navedene, naše informacije, dužnost nam je reagujemo i ukažemo na neprofesionalnost i očiglednu neobjektivnost prilikom objave navedenog teksta. Poštujući pretpostavku nevinosti svakog čovjeka, ne ulazeći u to da li je okrivljeni umiješan u tragediju koja se dogodila, mi kao bratstvo demantujemo tvrdnje medija da je isti Mitar Knežević član našeg bratstva.

Jedina istina je, da je tragično preminuli Ljubiša Mrdak bio član bratstva “Stupovi”, čime se ponosimo. Davanjem krvi svima kojima je to bilo potrebno i učešćem u humanitarnim akcijama bratstva, Ljubiša Mrdak je ostavio trag i Hristoliki primjer stradanja i ljubavi u našem Bratstvu, na kojim će principima ovo bratstvo istrajavati dok postoji.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Ljubavni rituali srećnih parova

Svaka emotivna veza je drugačija i u svakoj postoje male zlatne spone koje je jačaju. Sigurni smo...

MCP: Ne dajemo podršku manjinskoj vladi, niti učestvujemo u...

''Mitropolija nije dala rečenu podršku niti želi da učestvuje, ni sada ni ubuduće, u međustranačkim kalkulacijama i...

Saša Popović ispunio obećanje: Krstinja na operaciji odstranjivanja...

Finalistkinja prošle sezone "Zvezda Granda", Podgoričanka Krstinja Todorović, svoju borbenost nije pokazala samo na sceni kada je...

Mugoša: Ne smijemo da relativizujemo problematiku nasilja nad ženama

“Tako obeshrabrujemo žrtve nasilja da ista prijavljuju i to u situaciji kad inače...

Petrović: Raonić će ozbiljno morati da se pozabavi kadrom...

''Takva poruka koja je jutros upucena iz Jutarnjeg programa TVCG prije svega porazna je i obeshrabrujuce za...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare