STANDARD SAZNAJE DETALJE PLJAČKE U NIKŠIĆU: Imali plan, odnijeli više od 350 hiljada eura, a tipovali na preko milion

Prema dosadašnjoj istrazi policije i podacima do kojih je došla, pljačkaši su jutros iz vozila firme Security Guard Montenegro odnijeli više od 350 hiljada eura, saznaje Standard.

Kako još saznajemo, ova grupa pljačkaša je tipovala na mnogo veći iznos, jer je tokom dana trebalo da bude prikupljeno preko milion eura iz nikšićkih pošti i banaka, a novac je dalje trebalo da bude odnijet u depo.

Prema saznanjima našeg portala, pljačka vozila koje se nalazilo ispred Pošte u Nikšiću, izvedena je na organizovan način, planski i uz tipovanje sume novca koja je odnijeta u džakovima. Razbojnici su imali plan o načinu pljačke, transportu novca i količinama koje će se nalaziti u ovom vozilu.

To znači da je u akciji učestvovalo više osoba, iako su direktni izvršioci četvorica maskiranih muškaraca koji su pljačku izveli ubivši radnika obezbjeđenja.

DETALJI PLJAČKE U NIKŠIĆU: Mrdak ubijen hicem u grudi, zapaljeno vozilo pljačkaša imalo bosanske registarske oznake

Podsjetimo, jutros oko 8.50 ubijen je radnik obezbjeđenja ”Security Guard Montenegro” Ljubiša Mrdak, prilikom pljačke njihovog vozila ispred Pošte u Nikšiću. Razbojnici su bili naoružani automatskim puškama i pištoljima i pobjegli su vozilom bosanskih registarskih oznaka koje su potom i zapalili.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a policija intenzivno traga za izvršiocima razbojništva.

A.T.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

1 komentar

guest

1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Limski_gusar
Limski_gusar
20/10/2021•13:19 13:19

Iskreno saučešće porodici Mrdak ,a ovo sto se desava u CG ravno je Kolumbiji..!