STANDARD SAZNAJE: Policija identifikovala jednog, od petorice napadača koji su brutalno pretukli mladića u Bloku 9

Podgorička policija uspjela je da identifikuje jednog od petorice napadača koji su juče oko 19 časova pretukli mladića u naselju Bloku 9, kod restorana Sicilija, sazanje Standard.

Podsjećamo mlađi muškarac pretučen je sinoć oko 19 časova u ulici Đoka Miraševića u Podgorici. Prema navodima očevidaca pet muškaraca izašlo je iz automobila marke “mercedes” i mučki napalo mladića koji je krenuo u obližnji lokal. Nakon što su nekoliko minuta udarali pesnicama i šutirali ostavili su ga da leži na ulici. Užurbano su ušli u automobil i pobjegli sa lica mjesta, ali je neko od građana, koji su prisutvovali ovom incidentu, uspio da zapiše registarske oznake vozila. Upravo na osnovu registarcije je indetifikovan jedan od napadača.

Mladić je transportovan u Urgenti centar gdje mu je ukazana pomoć. Iz policije ističu da se radi o lakšim tjelelesnim povredama. Od oštećenog se, kako navode, prikupljaju obavještenja na zapisnik u službenim prostorijama.

“Policija preduzima mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i oklnosti i rasvjetljavanja događaja”, zaključuju u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Jovaniću i pripadnicima njegove grupe blokirana isplata skoro 900.000...

Odluku o privremenoj blokadi bankovnih računa ovih optuženih za malverzacije u stečajnim postupcima donio je sudija za...

Danas novi sastanak šefova svih poslanika: Ima li dogovor...

Nije poznato gdje se stiglo sa pregovorima nakon prošlog sastanka i da li su stavovi o sudijama...

Nacija na zrnu graška: Prva prava srpska bajka

Djeca, kaže reklama u Novostima, s oduševljenjem reaguju na knjigu čim vide korice. (slika gore)

Abazović demantovao i da će Temeljni ugovor biti potpisan...

DPS izmisli nešto da skrene pažnju. Jedna te ista priča - rekao je Abazović.

SNIMAK RAZOBLIČIO KNEŽEVIĆEVU LAŽ, Martinović: Zastrašujuće je što bi...

Ivan Gardašević pritvoren je u srijedu popodne, po nalogu osnovnog državnog tužioca u Podgorici Harisa Šabotića, nakon...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare