Tužilaštvo formiralo predmet protiv potpredsjednika Demokrata zbog navodnog fotografisanja maloljetnice

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama danas je zvanično saopšteno da je formiran predmet povodom prijave da je J.S. fotografisano maloljetno lice, te da je u toku izviđaj i prikupljanje obavještenja. O ovome je portal Standard prvi pisao.

J.S. je potpredsjednik Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore u ovom gradu i direktor Uprave za naplatu lokalnih prihoda u Opštini Berane.

“U cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti predmetnog događaja policijskim službenicima je naloženo prikupljanje informacija i ostalih dokaza neophodnih za utvrđivanje postojanja eventualnog krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti”, navodi se u saopštenju ODT Berane.

Dodaje se da je “s obzirom na to da je riječ o predmetu koji se odnosi na maloljetno lice, neophodno da se prilikom saopštenja i objavljivanja informacija poštuje zaštita prava maloljetnih lica”.

Prema nezvaničnim informacijama nakon saslušanja policija je po nalogu nadležnog tužioca od Stavljenića oduzela mobilni telefon koji će biti upućen na vještačenje.

Zbog osjetljivosti ovog slučaja za sada je rano govoriti o mogućoj kvalifikaciji djel, saopštilo je više izvora portala Standard, već se čeka zvaničan stav Tužilaštva.

Janko Stavljenić saslušan je povodom sumnje da je 2. avgusta nedozvoljeno fotografisao dvanaestogodišnju djevojčicu čiji je otac slučaj prijavio policiji pisao je portal Standard.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Đurović sa Hojlom: Određeni nivo liberalizacije viznog režima bi...

Kako je saopšteno iz Skupštine, Hojl je iskazao zadovoljstvo povodom susreta i prilike da novoizabranoj predsjednici Skupštine...

Pucnjava u tržnom centru u Kopenhagenu, više povrijeđenih

Kako javlja tamošnja policija, više osoba je povrijeđeno, dok se na terenu nalazi veliki broj policajaca.

Požar na Žvinjama: Situacija bolja, vatrogasci optimistični da mogu...

Ćirović je kazao da nijesu zvali u pomoć, jer za sada nije potrebno. Dežuraće cijelu noć, i...

Uhapšeni crnogorski državljanin na Gostunu službenik granične policije; UP:...

Iz Uprave policije su pojasnili da je uhapšeni D.R. policijski službenik granične policije kojem je, prije današnjeg događaja,...

Јoš jedan smrtonosni napad ajkule u Hurgadi, druga žrtva...

Vijest o pogibiji druge žene potvrdilo je i egipatsko Ministarstvo za zaštitu životne sredine, i tako potvrdilo...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare