Tužilaštvo pokreće krivični postupak protiv Stavljenića

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama podnijeće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv potpredsjednika Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore u tom gradu Janka Stavljenića, saznaje nezvanično Gradski portal, čime je potvrđeno pisanje Standarda da je Stavljenić saslušan još 2. avgusta zbog sumnje da je nedozvoljeno fotografisao dvanaestogodišnju djevojčicu čiji je otac slučaj prijavio policiji.

Prema nezvaničnim informacijama nakon saslušanja policija je po nalogu nadležnog tužioca od Stavljenića oduzela mobilni telefon koji će biti upućen na vještačenje.

Zbog osjetljivosti ovog slučaja za sada je rano govoriti o mogućoj kvalifikaciji djel, saopštilo je više izvora portala Standard, već se čeka zvaničan stav Tužilaštva.

Nezvanično, Stavljenić i otac djevojčice koji je podnio krivičnu prijavu prethodno su sjedjeli za istim stolom u kafani i tokom tog susreta došlo je do svađe. Otac djevojčice iznio je teške optužbe na račun potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata u Beranama o čemu se i dalje čeka zvaničan stav tužioca.

Otac djevojčice fizički je napao Stavljenića, navodno je umalo je došlo i do težih posljedica ali su svjedoci događaja to spriječili.

Prema saznanjima Gradskog portala, njemu se na teret stavlja krivično djelo neovlašćeno fotografisanje.

Podsjetimo, Demokrate su negirale da su zataškavale slučaj pedofilije u Beranama, u koji je navodno umiješan Stavljenić.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Abazović: Očekujem da posao oko kupovine Željezare danas bude...

On je kazao da su ostali da se dogovore tehnički detalji, ali očekuje da posao danas bude...

Đukanović: Dobre vijesti na početku Samita u Tirani

Đukanović je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, prisustvovao je ceremoniji potpisivanja izjave o romingu između EU...

CBCG: Započela zvanična posjeta MMF-a Crnoj Gori

Prezentujući predstavnicima MMF-a ključne trendove koji karakterišu bankarski sektor Crne Gore, Žugić je konstatovao da su banke...

Crnogorsko tužilaštvo da samoinicijativno procesuira zločine počinje tokom rata...

Najveći broj pripadnika JNA, kako se navodi u zajedničkom saopštenju tih NVO, preko 7000, koji su učestvovali...

Dragan Damjanović novi šef Radne grupe za pregovaračko poglavlje...

“Trenutna pregovaračka struktura prilagođena je zahtjevima Nove metodologije pristupanja EU sa ciljem stabilizacije ispunjenja obaveza koje proističu...

NAJČITANIJE

2 KOMENTARA

guest

2 Comments
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Jelena
Jelena
24/08/2021•20:42 20:42

Nažalost demokrate su lobi pedofilije.

borko
borko
25/08/2021•20:36 20:36

Sad će Moma i Demokrate da napadnu DPS i Lazovića, a pominjat će i OKG i hobotnicu, pominjat će pljačku na stotine miliona €, jedino neće pominjati pedofiliju…