U Biljelom Polju uhapšen Ranko Rovčanin zbog prodaje kokaina: Pronađeno 90 grama droge, osumnjičeni pokušao da napadne policajce prilikom pretresa

Jedinica za borbu protiv droga Centra bezbjednosti Bijelo Polje uhapsila je Ranka Rovčanina koji se bavio prodajom kokaina. Osumnjičeni, koji je prilikom pretresa pokušao fizički da napadne policijske službenike, se tereti za tri krivična djela a sudija za istragu mu je odredio zadržvanje do 30 dana, saopšteno je iz Uprave policije

Kako navode iz UP, operativnim radom kriminalistička policija je došla do saznanja da Ranko Rovčanin (57) iz Bijelog Polja u svojoj porodičnoj kući vršu prodaju droge.

Postupajući po naredbi sudije za istragu izvršen je pretres strana i drugih prostorija koje koristi Rovčanin u mjestu Resnik.

“Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 90 grama kokaina, 250 grama smješe koja se koristi za miješanje sa kokianom radi dobijanju na količini, 110 komada tableta ksalol i rivotril, dvije lovačke puške, revolver, municiju i novac u iznosu od 7.630 eura za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika. Tokom vršenja pretresa Rovčanin je pokušao fizički da napadne policijske službenike i uputio ozbiljne prijetnje. O događaju je obavješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se Rovčanin liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”, stoji u saopštenju policije.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Stanić: Vlada bez legitimiteta nam priređuje još jednu u...

On je istakao da je Vlada jutros poslala na hitno usvajanje amandmane kojim...

Martinović: Demokrate nisu ni u kakvim pregovorima, nećemo rušiti...

''Rješenje je u dijalogu, a ne u svađi i privitizmu'', naveo je Martnović.

Šehović: SKANDAL- Vlada juče na telefonskoj sjednici predvidjela zaduženje...

“O tome poslanike obavještava na dan glasanja o budžetu? Ovo nema ni u Sjevernoj Koreji! Nije važno...

Marović: Ishod glasanja o Leposaviću imaće posljedice na više...

Marović je agenciji MINA kazala da Vlada u kojoj sjede ministri koji negiraju genocid u Srebrenici ne...

PANDORINA KUTIJA: Leposavić “pao” zbog Simijanovića, Srebrenica samo maska?

Dakle, Leposavić se u nemilost Krivokapića našao, navodno, jer je negirao genocid o...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare