Ulcinjanin uhapšen zbog pištolja sa metkom u cijevi

U Budvi je uhapšen Ulcinjanin V.A. (41) kod kojeg je tokom rutinske kontrole pronađen pištolj sa metkom u cijevi.

Tokom redovne kontrole učesnika u saobraćaju službenici interventne jedinice Odjeljenja bezbjednosti Budva su pregledom vozila podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao V.A. (41) iz Ulcinja, pronašli i oduzeli vatreno oružje pištolj marke „Unique“, kalibra 7,65 mm, sa pet komada municije u okviru i jednim u cijevi. Takođe, od lica je privremeno oduzeto vozilo”, naveli su u saopštenju.

Po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, V.A. je uhapšen, a u okviru izviđajnih radnji u saradnji sa policijskim službenicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, navode u policiji, izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje V.A. koristi i tom prilikom je pronađeno i oduzeto još osam komada municije kalibra 7,65 mm.

Osim toga, dodaju iz Uprave policije, aktivnosti službenika na suzbijanju zoupotreba opojnih droga rezultirale su procesuiranjem jedne osobe zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, kao i tri osobe zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Iz policije ističu da je u četiri pojedinačne zapljene oduzeto ukupno 2,2 grama opojne droge.

“Preduzimajući dalje radnje na otkrivanju krivičnih djela iz ove oblasti, izvršena su dva pretresa računara, mobilnih telefona i drugih elektronskih uređaja”, dodaju u saopštenju.

Iz oblasti bezbjednosti saobraćaja dogodile su se, kako su naveli, tri saobraćajne nezgode bez težih posljedica, a izvršeno je 320 kontrola lica i vozača, izdato 60 naloga za naplatu novčanih kazni, te je podnijeto 10 prekršajnih prijava i isključeno iz saobraćaja sedam vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Huter: Đurašković spinovima ponižava sebe i funkciju koju obavlja

On je reagovao na izjavu gradonačelnika Cetinja Nikole Đuraškovića koji je kazao da "Huter treba da vrati...

Sjutra pretežno sunčano

Na sjeveru se ujutru po kotlinama očekuje magla, a popodne je u planinama ponegdje moguća kratkotrajna nestabilnost.

Odbijena žalba: Vrhovni sud stavio tačku na slučaj eventualnog...

Time je najviši sud potvrdio odluku Tužilačkog savjeta od 15. juna i odbio kao neosnovanu žalbu zamjenice...

Brutalno isprebijali tri brata pa rekli da im je...

Krivično su prijavljeni da su oko tri sata ujutro obavljajući zaštitarsku djelatnost počinili krivično djelo nasilničkog ponašanja...

Injac: Zalagaću se da Gradsko pozorište nosi ime po...

"Cijenim stvaralaštvo izuzetnog umjetnika Jagoša Markovića, kojim je obogatio crnogorsku kulturu.Zalagaću se da Gradsko pozoriste nosi njegovo...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare