Zašto je Vukšić morao u Beograd na konsultacije

Direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Vukšić prije tri nedjelje je, navodno, ''posjetio'' kolege iz Srbije, sa kojima se sreo u beogradskom naselju Banjica gdje je sjedište Bezbjednosno-informativne agencije, saznaju Dnevne novine.

On je, prema saznanjima Dnevnih novina, bez prethodne najave partnerima iz NATO-a, u Beograd stigao 31. maja i boravio tri dana, koja je uglavnom proveo sa agentima BIA.

Indikativno je da je samo nekoliko nedjelja kasnije navodni istaknuti “saradnik” srpske Bezbjednosno-informativne agencije, glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević počeo sa sramnim napadima na predsjednika Skupštine Aleksu Bečića.

Vučićević je prvo na Tviteru objavio bestidnu poruku o Bečiću da bi ubrzo objavio da postoji i kompromitujući snimak iz jednog beogradskog luksuznog apartmana. Vučićević, međutim, ne spominje autora snimka, ali se da pretpostaviti da se radi o agentima BIA koji, prema saznanju DN, već pune tri godine u stopu prate sve političare iz Crne Gore koji uđu na teritoriju Srbije. Čak su sa njima obavljali i informativne razgovore u svom detašmanu na aerodromu “Nikola Tesla”. Apsurdna situacija, kada se zna da je u Crnoj Gori zbog navodnog praćenja osoba, među kojima je i Bečić, u toku sudski postupak protiv dva funkcionera ANB-a.

Prema saznanjima DN, BIA je u posjedu još nekih kompromitujućih snimaka pojedinih članova nove vlasti u Crnoj Gori kojima ih drže u šaci i zbog čega se oni ne nalaze na meti besprizornih napada medija.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Rudan o Đokoviću: Da si silovatelj djevojčica, premijer kriminalac,...

 Ona je, između ostalog, uporedila njegov slučaj sa još jednim koji puni novinske natpise ovih dana: optužbe...

URA: Osuđujemo skrnavljenje fasade crkve u Podgorici

Oni su naveli da izolovani slučajevi bazirani na vjerskoj netrpeljivosti nikada neće biti društveno prihvaćeni u Crnoj...

Evrokup novčano kaznio Budućnost

“Plavi” su kažnjeni zbog ubacivanja predmeta u teren tokom meča protiv Bursaspor u prošlom kolu.

Muratović: Nadležne institucije da rade svoj posao i reaguju...

 Jučerašnji napadi na porodicu Martinović samo su kontinuitet nečega čemu su dugo izloženi neistomišljenici vlasti od strane...

Abazović: Crtanje pogrdnih grafita na crkvi vodi narušavanju multikonfesionalnog...

"Najoštrije osuđujem skandalozno crtanje pogrdnih grafita na crkvi u Podgorici. Jasno je da ovakvi vandalski postupci imaju...

NAJČITANIJE

1 komentar

guest
1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Ab_Ovo
Ab_Ovo
23/06/2021•10:28 10:28

Prosto: inostrane Srpsko-Ruska vlada vlada s Crnom Gorom, idu kod nalogodavaca za naredni zadatak! BRUKA Crne Gore!