Zbog paljenja vozila u Budvi uhapšena dvojica Nikšićana

Službenici Centra bezbjednosti Budva su brzom i efikasnom akcijom identifikovali, locirali i lišili slobode dvije osobe neposredno nakon što su danas u ranim jutarnjim časovima podmetnule požar na dva vozila u Budvi, saopšteno je iz Uprave policije.

Dežurnoj službi je, kako se navodi, oko četiri sata jutros prijavljeno da je u ulici Vojvođanska došlo do požara na dva vozila.

-Požar je lokalizovan od strane pripadnika Službe zaštite i spašavanja i na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru.

Konstatovano je da je došlo do požara na vozilu marke „VW Golf“ u vlasništvu bezbjednosno interesantnog lica G.M. (35) iz Budve i na vozilu marke „Peugeot“ u vlasništvu P.M.K. državljavnina Poljske- navodi se u saopštenju.

Odmah po saznaju za događaj službenici Centra bezbjednosti Budva preduzeli su niz mjera i radnji na identifikaciji i pronalasku lica koja su podmetnula požar na navednim vozilima te su nakon izvršene pretrage terena u dijelu grada gdje se požar dogodio pronađena i u službene prostorije dovedeni J.M. (24) iz Nikšića i L.T. (18) iz Nikšića.

-Nakon sprovedene kriminalističke obrade policija je došla do sumnje da su ova lica podmetnula navedeni požar i oni su po nalogu državnog tužioca lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti- zaključuje se u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Mitrović: Sjajno od “sjajnih demokrata” da sjajnije ne može...

Istakao je da se njegov, ali i stav cjelokupnog DPS-a, uvijek znao. “Nema mjesta...

U KCCG šest pacijenata životno ugroženo

Kako je saopšteno iz KCCG njih šest je životno ugroženo.

Damjanović: Fudbalski klub Sutjeska postao prćija Demokrata

Kako je istakao, za predsjednika kluba je imenovan kadar Demokrata Marko Mitrović koji nikad nije...

Skener – jedna od najefikasnijih dijagnostičkih metoda: Uređaj posljednje...

U pitanju je primjena najsavremenijih tehnologija zahvaljujući kojima se...

O genocidu bez ali…

Za Antenu M piše Aleksandar Radoman Haška presuda Ratku Mladiću i...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare