FIAT od 2. do 11. septembra u Podgorici

Iz FIAT-a ujedno pozivaju umjetnike/ce iz oblasti eksperimentalnog pozorišta, književne, filmske, muzičke, vizuelne umjetnosti i kreativnih industrija, da prijave svoja umjetnička ostvarenja za glavni teatarski takmičarski ili prateće programe do 1. maja.

Jubilarni, 25. po redu Festival internacionalnog alternativnog teatra – FIAT 2022 biće održan od 2. do 11. septembra u Podgorici, najavili su organizatori na društvenim mrežama. Iz FIAT-a ujedno pozivaju umjetnike/ce iz oblasti eksperimentalnog pozorišta, književne, filmske, muzičke, vizuelne umjetnosti i kreativnih industrija, da prijave svoja umjetnička ostvarenja za glavni teatarski takmičarski ili prateće programe FIAT-a 2022, putem prijavnog formulara, koji je dostupan od 15. marta do 1. maja, na web sajtu: www.fiat-montenegro.org.

Za učešće na festivalu, napominje se u saopštenju, potrebno je da obezbijedite sufinansiranje, jer festival ne pokriva sve troškove gostovanja. M.R.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

U ponedjeljak novi protest IMA NAS, biće drugačiji nego...

Četvrti skup biće, prema našim nezvaničnim saznanjima, nešto drugačiji vid vaninstitucionalnog djelovanja nego prethodni skupovi.

KUPOVANJE VREMENA U SKUPŠTINI: „Stara“ većina ne odustaje od...

Nije mogao da govori o detaljima sastanka, a ostali predstavnici političkih partija nijesu se obratili medijima.

Mulešković: EPCG ne može preuzeti bivše radnike željezare bez...

– EPCG nije u obavezi i ne može samo preuzeti radnike, već moraju da se raspišu konkursi...

Abazović priprema odluku o ulasku Crne Gore u „Otvoreni...

Dva izvora Pobjede, bliska samom vrhu Vlade, navela su da je pristupanje Crne Gore „Otvorenom Balkanu“ već...

Mijović poručio Abazoviću i Adžiću: Ne igrajte se sa...

Mijović je pozvao peremijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića da bez odlaganja puste na slobodu...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare