test

Koncert Sergeja Ćetkovića sjutra u Plavu

Standard

21/07/2022

10:10

U okviru manifestacije Dani borovnice u petak, 22. jula sa početkom u 21 čas, na Gradskom trgu u Plavu održaće se koncert Sergeja Ćetkovića, koji je ujedno i centralni događaj manifestacije.



“Pozivamo sve zainteresovane da dođu i uživaju uz hitove regionalne muzičke zvijezde. Ovaj koncert posvećen je svim ljubiteljima i posjetiocima Plava, podržavaocima tradicionalne manifestacije, našoj dijaspori koja u ovom periodu boravi u Plavu i građanima Crne Gore i okruženja koji će doći da obilježimo uspješno održavanje ovogodišnjih 22. Dana borovnice”, saopšteno je iz Opštine Plav.

Manifestacija “Dani borovnice” održava se od 16. do 29. jula u Plavu, u organizaciji Centra za kulturu “Husein Bašić”. Manifestaciju je podržala Vlada Crne Gore u okviru kampanje “Osjeti Crnu Goru – Feel Montenegro”. U sklopu manifestacije predviđen je bogat program koji pored berbe borovnice, defilea beračica, smotre folklora i koncerta na otvorenom, uključuje i sajam poljoprivrede, pozorišne predstave, izložbe slika i promocije knjiga, kao i razne sportske događaje.

Izvor (naslovna fotografija):

Ilustracija

Ostavite komentar

Komentari (0)