Izvor:Headliner

KOPOLA SNIMA SVOJ NAJVEĆI FILM IKADA: Želim da “Megalopolis” bude moja zaostavština

Slavni reditelj je ovaj film još opisao kao epsku priču o političkim ambicijama, genijalnosti i suprostavljenoj ljubavi.

Kultni reditelj Frensis Ford Kopola koji je konačno ove godine dobio svoju zvijezdu na Bulevaru slavnih sprema se za snimanje još jednog velikog filma i upravo je odabrao glavnu glumačku ekipu, prenosi Deadline.

Film nosi naziv “Megalopolis”, a radnja filma smještena je u Njujork, prije 11. septembra, gdje arhitekta pokušava da stvori utopiju u gradu. Kako je najavio sam reditelj, film će biti “epskih razmjera” i ostvarenje njegove dugogodišnje ambicije da napravi veliko djelo koristeći sve što je naučio tokom svoje duge karijere.

On je ovaj film još opisao kao epsku priču o političkim ambicijama, genijalnosti i suprostavljenoj ljubavi.

Kopola/ Photo: imdb.com
Kopola/ Photo: imdb.com

Kako je Deadline objavio u glavnoj glumačkoj postavi su glumci: Džon Vojt, Adam Drajver, Forest Vitaker, Natali Emanuel i Lorens Fišburn.

Snimanje filma planirano je za jesen, a budžet će biti nešto manji od 100 miliona dolara. Kopola ovaj film snima u nezavisnoj produkciji po sopstvenom scenariju. Cilj ovog filma nije ni priznanje ni novac već zaostavština koju Kopola želi da ostavi budućim generacijama. Da bi snimio ovaj film Kopola je prodao dio svog vinskog carstva.

“Šta bi me zaista učinilo srećnim? Dobijanje Oskara svakako ne, već ih imam dovoljno, možda i više nego što zaslužujem. Ne bi me učinilo srećnim ni mnogo novca, a nije da ga nemam. Sve što želim je da ljudi razgovaraju o ovom filmu i da li je ovo društvo koje danas vidimo zaista jedino moguće. Kako ga možemo učiniti boljim, na koji način može biti bolje obrazovanje ili oblast zdravlja“, rekao je Kopola.

On je dodao da je ljude potrebno ohrabriti da pričaju o braku, obrazovanju, slobodi i svim “ostalim divnim stvarima koja su ljudska bića zamislila”.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Carlosu Santani pozlilo usred nastupa, srušio se na pozornici

Snimak incidenta pojavio se na društvenim mrežama gdje je više korisnika podijelilo trenutak kada se 74-godišnjak srušio...

Vatrogascima od danas pomaže 20 sezonaca

Vatrogasci su tokom noći uspjeli da ugase požar koji je buktio na brdu...

Rekordne temperature mora u Hrvatskoj, na Mljetu čak 30...

U Dubrovniku i na Mljetu temperatura mora je bila 29 stepeni, na Lastovu,...

ŽPCG za STANDARD: Nijesmo u mogućnost da u svim...

Kako navode za prvih pet mjeseci 2022. godine prevezeno je skoro 250.000 putnika, što je za 75...

U Ulcinju promocija zaštićenih morskih područja

Događaj će se održati u Ulcinju (palata Venezia, Stari grad). 

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare