Izvor:Antena M

Praznik mimoze od 17. februara do 4. marta, evo ko nastupa

54. Praznik mimoze biće održan u Herceg Novom od 17. februara do 04. marta 2023. godine.

Najveću zimsku turističko-propagandnu manifestaciju u Crnoj Gori otvoriće i zatvoriti koncerti regionalnih muzičkih zvijezda u Igalu – na otvaranju u petak, 17. februara nastupiće Marija Šerifović, a na zatvaranju u subotu, 4. marta Toni Cetinski.

Koncertu otvaranja prethodiće defile Gradske muzike, Mjesne muzike Đenović, mažoretki i trombonjera, a zatvaranju velika međunarodna karnevalska povorka. Tradicionalna Fešta od mimoze, ribe i vina na hercegovskoj rivijeri biće održana 18. februara, a istog datuma je u planu i prvi maskenbal.

Direkcija Praznika mimoze, koji čine predstavnici Opštine Herceg Novi, lokalne Turističke organizacije i Javne ustanove kulture „Herceg-fest“, definisao je zabavne, kulturne i dječije programe koji će biti održani u okviru 54. izdanja festivala, a detalji kompletnog programa biće potvrđeni i predstavljeni javnosti na konferenciji za novinare sljedeće sedmice.

Promocija 54. Praznika mimoze počinje ovog vikenda događajima u Beogradu i Novom Sadu, a do kraja mjeseca biće upriličen i promo događaj u Sarajevu. Festival će za vikend biti najavljen u okviru promocije zimske sezone na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, na kojem će Turistička organizacija Herceg Novi nastupiti zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i drugim lokalnim turističkim organizacijama.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

1 komentar

guest

1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Kuki
Kuki
02/01/2023•17:11 17:11

Super bice fantasticno otvaranje 54 praznika mimoze herceg novi i igalo