Adžić: Dematujem sve medijske manipulacije koje mi se spočitavaju

Ovim putem želim da obavijestim javnost da kategorički demantujem sve medijske navode koji su ovih dana plasirani u vezi sa mojim navodnim učešćem u besčasnim radnjama ispred crkve Svetog Nikole u Kotoru, poručio je danas odbornik DPS-a u SO Kotor Danilo Adžić.

On je istakao da je odrastao u Kotoru i podizan uz sve uzanse i kulturu po kojoj je taj grad prepoznat.

“Kršten sam u crkvi Svetog Nikole, rodbinski sam vezan za porodicu oca Nemanje Krivokapića i nikad, ni u najluđim snovima nijesam mogao da zamislim scenario u kom sam optužen za gnusni čin koji mi se stavlja na teret. Jasno mi je da je sve splet okolnosti, a medijski linč koji trpim ovih dana, u potpunosti obesmišljava svaki demanti”, naveo je Adžić.

Dodao je da neopravdano proživljava velike neprijatnosti, a optužbe koje mu se stavljaju na teret pogađaju ga kao čovjeka, kao sportistu i kao Kotoranina.

“Moj doživljaj grada iz koga sam ponikao i u kom želim da ostanem, kosi se sa svakom vrstom diskriminacije ili uvrede na bilo kojoj osnovi. Moj odgoj, odrastanje, percepcija suživota na našim prostorima, ne daju prostora za uvrede i napade, a posebno ne bih komentarisao neprimjerene radnje kojim se omalovažava jedan vrijedan sakralni objekat mog Kotora”, naglasio je odbornik DPS-a.

Poručio je da je on sportista, a sportista ne smije biti nacionalista.

“Student sam Pravnog fakulteta u Beogradu. Igrao sam za VK Crvena Zvezda i VK Partizan. Sve moje kolege, sa studija ili iz sportskih klubova, uvjeren sam da će potvrditi da me ne mogu zamisliti u ulozi u koju me mediji nasilno guraju proteklih dana. Jedino što me ohrabruje u svemu ovome je činjenica da niko ko me je ikada upoznao, ne može da zamisli da su ovi navodi istina”, istakao je Adžić.

Nakon medijskih navoda sastao se i sa ocem Nemanjom, kog, kako je kazao, iskreno poštuje, i u prijateljskom razgovoru su razjasnili splet nesretnih okolnosti koje su dovele do te konstruisane priče.

“Još jednom želim da ponovim da naslovi i tekstovi u kojima se spominjem ovih dana, ne odgovaraju istini i predstavljaju bezočnu manipulaciju javnim mnjenjem. Nedjela koja mi se spočitavaju ne bih nikada sebi dopustio, iz poštovanja prema sopstvenom dignitetu, svojoj porodici, sportu kojim se bavim, crkvi u kojoj sam kršten, prema mom Kotoru i lokalnom parlamentu čiji sam član”, zaključio je Adžić.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Usvojena deklaracija o nuklearnoj stabilnosti SAD i Rusije

Cilj deklaracije je da se spreči nuklearni rat, prenio je Rojters pisanje novinske agencije Interfaks.

Popa u zvaničnoj posjeti Opštini Budva: Važnost lokalnih samouprava...

Tokom srdačnog susreta, Popa je istakla važnost lokalnih samouprava u procesu i razumijevanju EU integracija te da...

Mitrović: Demagoškim trikovima Demokrate bi da sačuvaju i Leposavića...

Kako je istakao poslanik DPS-a, u svojim karikaturalnim nastupima, poslanici Bogdanović i Krapović rekli su dovoljno, kako...

Kako podići nizak pritisak?

Uzrok tom stanju može biti pad krvnog pritiska, koji je čest kada su temperature vazduha visoke. Razlozi...

Protest u Bijelom Polju: Odbranićemo tekovine antifašističke borbe

Građani su prošetali od kružnog toka u Nikoljcu do Spomenika palim borcima u centru grada i nosili...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare