Adžović: SD će uvijek biti na braniku interesa Tuzi

Nosilac liste “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Tuzi”, Samir Adžović,  istakao je da Socijaldemokrate po prvi put nastupaju na lokalnim izborima u gradskoj   opštini Tuzi, te da predstavljaju novu snagu koja će, bez ikakve sumnje, biti dio buduće  vlasti i na taj način biti u prilici da radi na poboljšanju kvaliteta života u Tuzima.

“Socijaldemokrate su pravo osvježenje na političkoj sceni u Tuzima, zato što donose  jedan novi duh i novu političku kulturu koja se ne zasniva na sitnom politikantstvu, već  na konkretnim rješenjima, koja smo ponudili u našem izbornom programu. U pitanju je  progresivan program koji se zasniva na objedinjavanju svih naprednih ideja koje baštini  savremeni zapadni svijet. Ukazivanjem podrške nama Socijaldemokratama, stanovnici  Tuzi će biti u prilici da osjete konkretne pomake u pogledu kvaliteta njihovog života, jer  zaista smatram da je neophodno da se u administraciji gradske opštine Tuzi pruži istinska šansa novim, stručnim i mladim ljudima koji će brže i energičnije rješavati  probleme sa kojima se suočavaju stanovnici Tuzi”, istakao je Adžović.

Adžović je dalje naveo da su Socijaldemokrate garant očuvanja ideje socijalne pravde i  ravnopravnosti, te da će voditi dosljednu politiku u interesu svih stanovnika Tuzi, bez obzira na njihovu vjersku i nacionalnu pripadnost, jer su Socijaldemokrate istinska građanska stranka.

“Cjelokupan naš rad i djelovanje isključivo je vezan za Tuzi i državu Crnu Goru. Uvijek  ćemo biti na braniku interesa Tuzi i naše države i nećemo ni po koju cijenu dozvoliti da nam, kao nekim drugima, uskopartijski ili nečiji lični interesi budu preči i na taj način dovoditi u pitanje prosperitet Tuzi i države Crne Gore” , poručio je Adžović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Vuksanović Stanković: Car je go;Abazović : Imaju li Raško...

"Pogledajte ga molim vas građani CG. Sva sublimacija politike vlade Dritana Abazovića je - car je go",...

Adžić se smijao Mugoši, on mu poručio da bi...

"U trenutku kada 68 od 81 poslanika traži smjenu njegove Vlade, to je dovoljan razlog da podnese...

Abazović predstavio inicijativu za rekonstrukciju Vlade: Osnaživanje borbe protiv...

"Iskazujemo spremnost za rekonstrukciju na sledećim političkim principima. -Vlada će dodatno osnažiti borbu protiv...

Abazović nudi DF-u i DCG ulazak u Vladu: Spreman...

Abazović je navodno dao ponudu DF-u i Demokratama da uđu u Vladu, odnosno da dobiju ministarske pozicije...

Čanak crnogorskim poslanicima: Ne dajte mu da pobjegne

"Poruka svim prijateljima Crne Gore, poslanicima u parlamentu Crne Gore i svima kojima je Crna Gora na...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare