Bojanić: SNP protiv Kentere, naš kandidat za direktora ANB-a Mašković

Nakon objavljivanja informacije da je najozbiljniji kandidat za direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Savo Kentera, oglasio se član Socijalističke narodne partije Mitar Bojanić koji je poručio da ta partija neće podržati Kenteru, te da na toj poziciji treba da se nađe Saša Mašković.

Bojanić je na Facebooku napisao da je po njegovom mišljenju skandalozno da Kentera, koji je predsjednik Atlantskog saveza Crne Gore, političke think tank grupe sa sjedištem u Podgorici u Crnoj Gori i potpredsjednik Svjetske organizacije atlantske povelje bude, direktor ANB-a.

On je pozivajući se na podatke iz Centralnog registra privrednih subjekata Crne Gore (CRPS), objavio na Facebooku da je Savo Kentera osnvač i direktor naučno istraživačke ustanove Institut za bezbjednost – Podgorica.

Kao osnivači tog instituta navode se Igor Lukšić i Milica Pejanović Đurišić.

Foto: Screenshot

“Treba li sadašnja Vlada ovog čovjeka da dovede na mjesto direktora ANB-a. Čovjeka kojeg tajno preko nekih komitskih nevladinih organizacija guraju Zeković i Veselin Veljović. Budite sigurni da SNP neće glasati za ovo. Saša Mašković najozbiljniji je kandidat za novog direktora ANB-a”, napisao je Bojanić.

Mašković je pomoćnik direktora Uprave policije Sektora za finansijsko-obavještajne poslove.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Danas novi protest pokreta “Ima nas”, pogledajte satnicu polazaka...

Oni su poručili da treba povući, kako su naveli, sramne izmjene Zakona o predsjedniku koje predstavljaju svojevrsni...

Pregovori o formiranju nove vlasti u Podgorici u utorak

U pitanju je sastanak povodom dogovora o što skorijem formiranju lokalne vlasti, kao i pitanju proglašenja finalnih...

Kolegijum danas o odgađanju sjednice

Sjednica na kojoj bi poslanici trebalo da glasaju o predlogu za izbor četvoro sudija Ustavnog suda zakazana...

RADOVI BEZ DOZVOLE NA ĆELIJI PIPERSKOJ: Srušili ogradu, dogradili...

Uz to, veći dio prvobitnog zemljanog prostora ispred manastira je ili popločan ili asfaltiran, što je dovelo...

KELEZIĆ: Obaveza suverenističkih stranaka je da budu motor protesta

POBJEDA: Sporadične proteste građana, izazvane potezima i odlukama vlada Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića, pored ne naročitog...

NAJČITANIJE

2 KOMENTARA

guest

2 Comments
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Brando
Brando
04/05/2022•07:38 07:38

Iako sam ovo ocekivao,nisam tako brzo ni mogao predpostavit.Osvjefoceni patriota,strucnjak za bezbednost,sigurnost za drzavu da nece informacije promptno ici i zapadu i istoku.O gospodinu Maskovicu dosta znam.prijatelji me informisali.Ali opet dudar dvije opcije.Naravno pozznate.Nadsm se da ce premijer,sada mnogo iskusniji donijeti jedinu ispravnu odluku.

Brando
Brando
04/05/2022•07:49 07:49

Ocigledne opstrukcije prema meni.Kentera,patriota garant da nece biti izdaje drzave.O drugom kandidatu ne zelim govoriti,necete dati,vracacete me po nekoliko puta ” cakakama” da pisem iznova.Ponovo dva ista pola.Ocigledno.Nafam se da ce premijer nakon snalize pravilno rasudit.Za dobro nase drzave i nece podleci ucjenama.Mnogo brzo se ” izuse”.