CDT: Presjek nepravilnosti na biračkim mjestima do 15 sati

Centar za demokratsku tranziciju (CDT) objavio je novi presjek nepravilnosti zabilježenih na biračkim mjestima do 15 sati.

“Na biračkom mjestu broj 54 u Bijelom Polju 24 zahtjeva putem pisma popunjena su i potpisana na biračkom mjestu Takođe, na biračkom mjestu broj 3 u Bijelom Polju, 7 od 12 zahtjeva za glasanje putem pisma popunjeno je na biračkom mjestu. Svi ovi zahtjevi su prihvaćeni od strane biračkih odbora, uprkos tome što nijesu bili potpisani od strane birača”, saopšteno je iz CDT-a.

Iz CDT-a navode da na biračkom mjestu broj 54 u Bijelom Polju, jedna biračica je fotografisala glasački listić, koji je birački odbor nakon toga poništio zbog povrede tajnosti glasanja.

“Na biračkom mjestu broj 23 u Tuzima, zbog prekida napajanja električnom energijom 40 minuta se glasalo po sistemu vizuelne identifikacije. Nakon dolaska struje glasanje je nastavljeno uz primjenu elektronske identifikacije. Na biračkom mjestu broj 59 u Pljevljima član biračkog odbora koristi telefon na biračkom mjestu, što nije dozvoljeno”, naveli su iz CDT-a.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Eskobar: Dijalog Beograda i Prištine u nadležnosti EU i...

On se sinoć, zajedno sa Miroslavom Lajčakom sastao s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a prethodnog dana je...

Rotract Klub Podgorica povodom Svjetskog dana borbe protiv gladi...

Crveni krst svakog dana distribuira obroke ranjivim kategorijama našeg društva, dok je broj socijalno ugroženih građana, kako...

Biste li je nosili? Moschino torba u obliku dušeka...

Ljeto samo što nije počelo, a vrela atmosfera na plaži inspirisala je dizajnere da osmisle baš posebnu...

Vuković Kuč: Zaustavimo Abazovića, van kontrole je

 Nekontrolisano zapošljavanje za siguran glas, obećanje otpisa duga za komunalije i uspostavljanje potpunog rasula u društvu verifikovanjem...

Živković: Može se formirati nekakva vlada bez nas, ali...

"To dolazi od strane onih koji sa njim vrše vlast. Šta se tu dešava, tu odgovor mora da...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare