Damjanović i Eraković: Zaposlićemo 2.000 osoba, nudimo znanje, viziju i jasan cilj

Nosilac liste Evropskog tima za Nikšić Sanja Damjanović saopštila je da je cilj zapošljavanje 2.000 građana, kao i da mikro, mala i srednja preduzeća budu lokomotiva budućeg razvoja grada.

Ona je dodala da je program Evropskog tima za Nikšić ambiciozan. 

– Pa ako program nije ambiciozan bolje da ga nema. Naš cilj je da zaposlimo dodatnih 2.000 građana. Evropski tim za Nikšić će dati sve da ne ugrozimo našu mladost. Mi hoćemo da pokrenemo dinamičnu ekonomiju. Hoćemo da pokrenemo mikro, mala i srednja preduzeća. Mikro, mala i srednja preduzeća jesu lokomotiva razvoja Evrope i to će biti naša lokomotiva kada je u pitanju Nikšić – poručila je Damjanović na tribini koalicione liste. 

Izbori u Nikšiću, kako je navela, nijesu samo lokalni, oni su budućnost Crne Gore. 

– I u ovom trenutku naš Nikšić je stožer Crne Gore. Ne želimo populizam i prošlost, želimo evropsku mladost i osjećam tu energiju jer sam svaki dan na Trgu. I osjećam da ćemo 14. marta slaviti – rekla je Damjanović. 

Potpredsjednik DPS i kandidat za odbornika Jevto Eraković rekao je da sa sigurnošću može utvrditi da Evropski tim za Nikšić ima veliku podršku sugrađana. 

– Evropski tim za Nikšić je ponudio nešto što niko drugi nije. Ponudio je znanje, viziju i sva ona dobra iskustva. Prema tome, pobjednička koalicija Evropski tim za Nikšić spremna je za nove uspjehe. Za novi napredak našeg grada i države – saopštio je Eraković. 

On je naveo da smo ovih dana svi svjedoci šta se sve dešava u našoj državi. 

– Čini se da nema oblasti, da nema resora u kojem ne vidimo sve suprotno od onoga što mi nudimo. Dakle, vidimo katastrofalne rezultate, vidimo pogrešnu politiku i politiku revanšizma. Ko god polazi sa tog stanovišta i sa te tačke mržnje i sa tačke revanšizma osuđen je na propast i osuđen je da ne može da ostvari nikakav dobar rezultat – ocijenio je potpredsjednik DPS. 

Eraković je rekao da samo građani trenutno vide situaciju u zdravstvenom sistemu i na šta danas liči Nikšić i Crna Gora u toj oblasti. 

– Trenutno se poredimo sa onim najgorim situacijama koje smo gledali po Evropi. To je zato što se ne sluša znanje i iskustvo nego samo političke odluke i revanšizam. Ne želimo takav grad, ne želimo takvu državu – kategoričan je Eraković. 

Prema njegovim riječima, sa politikom predsjednika države i partije Mila Đukanovića, DPS-a i  koalicionim partnerima, Evropski tim za Nikišić je spreman da pobijedi i da pokaže da Nikšić i Crna Gora kreću novim putem uspjeha. 

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Popović Petrić negira da se sveti direktoru: Jokić krio...

Predsjednica Odbora direktora Doma zdravlja u Podgorici dr Natalija Popović Petrić kazala je za "Dan" da oštro demantuje tvrdnju...

Vučić ne žali novac za ,,srpski svet“

Izgradnju Srpske kuće u Beranama koja je u četvrtak, 1. decembra, otvorena u Beranama u najvećoj mjeri...

Dritan ekspres

Nakon što je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, iznenada i bez racionalnog objašnjenja, naredio hitan povratak...

Dukaj sa Eskobarom u Stejt Dipartmentu: Jačanje sistema sajber...

Ministar javne uprave, mr Marash Dukaj, sastao se danas, u Stejt Dipartmentu, sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara za...

Popović: Abortus BIRN-a

BIRN je, konačno, odlučio da novinarka Kaćuša Krsmanović i građanska aktivistkinja Tijana Lopičić više nijesu baš neke...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare