Damjanović: Zašto Aleksa i Dritan lažu crnogorsku javnost

Gostujući u rijaliti emisiji Načisto predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić je potvrdio narodnu poslovicu ''u laži su kratke noge’'' koja se prvenstveno odnosi na Aleksu Bečića i Dritana Abazovića, kazao je Aleksandar Damjanović iz Crnogorske kulturne mreže.

“Naime premijer je demantovao lažne navode  ova dva državna funkcionera koja su slagali crnogorsku javnost da nijesu upoznati sa prijedlogom sramnog temeljnog ugovora koji Vlada treba da potpiše sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Njihove laži su imale za cilj da odgovornost za štetu koju su nanijeli  Crnoj Gori prebace na premijera Krivokapića koji im je u stilu “iskusnog igrača” lopticu  prebacio u njihovo dvorište i jasno im dao do znanja  da su još neiskusni za igranje velimih utakmica”, kazao je Damjanović.

Kaže da ga laži Bečića i Abazovića nijesu iznenadile.

“Kad su spremni da crkvenu imovinu koja je u vlasništvu Crne Gore predaju drugoj državi u vlasništvo oni su spremni na svaki vid izdaje zarad očuvanja udobne fotelje”, mišljenja je Damjanović.

Tvrdi da su ova dva političara u zabludi ako misle da bustovanjem svojih laži na društvenim mrežama mogu sakriti istinu koja kad tad ispliva na površinu.

“Postoje dvije narodne poslovice koje kažu ‘’ako laže koza ne laže rog’’i “ko laže taj i krade” pa preporučujem Aleksi i Dritanu da sami odaberu onu koja im više pristoji. Na kraju poručujem Bečiću i Abazoviću da će ovu borbu oko odbrane građanske Crne Gore pobijediti onaj ko duže izdrži i da njihove laži  ne mogu pobijediti istinu o izdaji države koja se prije ili kasnije sazna”, zaključuje Damjanović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Martinović: Demokrate nisu ni u kakvim pregovorima, nećemo rušiti...

''Rješenje je u dijalogu, a ne u svađi i privitizmu'', naveo je Martnović.

Šehović: SKANDAL- Vlada juče na telefonskoj sjednici predvidjela zaduženje...

“O tome poslanike obavještava na dan glasanja o budžetu? Ovo nema ni u Sjevernoj Koreji! Nije važno...

Marović: Ishod glasanja o Leposaviću imaće posljedice na više...

Marović je agenciji MINA kazala da Vlada u kojoj sjede ministri koji negiraju genocid u Srebrenici ne...

PANDORINA KUTIJA: Leposavić “pao” zbog Simijanovića, Srebrenica samo maska?

Dakle, Leposavić se u nemilost Krivokapića našao, navodno, jer je negirao genocid o...

Spajić: Crna Gora neće imati novih dugova, zaduženjem želimo...

''Iako smo dobro krenuli sa smanjenjem zaduženja, stiže na naplatu još nepovoljnih kredita. Današnjim amandmanom hoćemo da...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare