Demokrate SNP-u: Dozovite se pameti ili jasno kažite je li i vama ponuđen makar dio od 21 miliona

Ne postoje riječi, fraze, floskule i isprazna hvalisanja koja mogu pokriti ovo što radite, poručili su iz Demokrata u reagovanju na saopštenje Socijalističke narodne partije.

“A to “nešto” što biste htjeli po svaku cijenu da sakrijete iza veoma drskih, ali potpuno praznih riječi kojima vrijeđate čast, dugogodišnju beskompromisnu borbu ali i inteligenciju građana Crne Gore kratko i jasno se zove izdaja naroda.

Odlučili ste da uprkos volji građana, ali i dugogodišnjih članova SNP-a koji su decenijama trpjeli šikaniranja od kriminalnog bivšeg režima, taj režim vratite na scenu. Obrukali ste one koji su zbog vas i imena SNP-a decenijama bili meta.

Odlučili ste da odete sa nalogodavcima ubistva Duška Jovanovića. Odlučili ste da se priklonite onima koji su tri decenije od Crne Gore pravili mafijaški raj, lomeći časne i poštene ljude na svaki zamislivi i nezamislivi način. I toj lomljavi najviše su stradali SNP-ovci. I vi bez skrupula gazite po onima koje je bivši režim gazio 30 godina.

Obrukali ste i pod noge primitivnom interesu i prljavom novcu bacili višedecenijsku borbu naroda za oslobođenje od kriminalno-koruptivne hobotnice”, navodi se u saopštenju. 

Izdali ste principe koji su formirali SNP, poručuju Demokrate. 

“To građani jasno vide, to časno članstvo SNP-a jasno vidi i zbog toga vam ovih dana sa ulice šalje nikad jasnije poruke.

I to vas boli, to, što vam prevara i izdaja ne mogu proći! Zato danas, ni sami ne vjerujući u ovo šta pišete, pokušavate blijedo, jadno, isprazno, da nekog drugog optužite za izdaju. I to one koji se ovom zlu što se sprema Crnoj Gori najglasnije i najodlučnije opiru!

Ako ste “najpoštenija i najčasnija partija u Crnoj Gori” kako neukusno i hvalisavo za sebe tvrdite, onda znate šta je volja građana, šta je demokratija, a šta politička korupcija i izdaja.

Ponavljamo vam: svaka saradnja sa kriminalnim DPS-om je izdaja građana Crne Gore i njihove slobode!

Dozovite se pameti zbog ljudi koji su se decenijama časno borili, ako zbog samih sebe više ne možete ili ne želite. Ili jasno kažite narodu da li je i vama ponuđen makar dio od 21 miliona”, piše u saopštenju. 

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Spomenik Mirzi Delibašiću biće otkriven 31. maja ispred KSC...

Medijima će se ovom prilikom obratiti načelnik Opštine Centar Srđan Mandić, ministar kulture i sporta KS Samir...

Sjutra kiša

Ponegdje su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode praćene gradom. Kako je saopšteno iz Zavoda...

Đoković: Volio bih da se vratim u Australiju, ne...

Slijedi potencijalno komplikovan meč sa Dijegom Švarcmanom. „Dijego je jedan od najbržih igrača na...

Kovačević: Opština Nikšić donirala 11.000 eura za rekonstrukciju Specijalne...

Kovačević se, kako je saopšteno, zahvalio na priznanju i istakao da mu je zdravlje građana na prvom...

Konatar: Ekonomski gledano Otvoreni Balkan je dobra inicijativa

Crna Gora mora da obrati posebnu pažnju na razvoj energetike i poljoprivrede jer to može da bude...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare