DF Budva: Paštrovskom izopšteniku Divanoviću smeta odavanje počasti preminulom patrijarhu

Nakon što je Nikola Divanović iz redova Demokratske partije socijalista, kritikovao predsjednika Opštine Budva Marka Bata Carevića jer je proglasio dan žalosti zbog smrti srpskog patrijarha Irineja, a ne zbog građana koji su preminuli zbog koronavirusa, reagovali su iz DF-a Budva. Oni su Divanovića nazvali “pendrek efendijom i paštrovskim izopštenikom” od svete Pravoslavne crkve, kome smeta odavanje počasti patrijarhu.

“Kako očekivati da ovaj potrčko Mila Đukanovića, koji je zajedno sa svojom partijskom huntom u gluvo doba noći decembra 2019.podigao ruku i dao glas za otimanje svetinja. Svjesni činjenice o opasnosti koju nosi pandemija COVID19 mi naše pobjede nismo ni slavili, dok su Divanovićevi pokušavali očajnički da svoje poraze prikriju komitujući po ulicama Podgorice i tako uspješno doprinijeli nekontrolisanom širenju zaraze”, naovde u saopštenju.

Dok građani Budve pažljivo prate smjernice NKT i poštuju ih, dotle skupina nekih osoba bliskih DPS i njihovoj poraženoj, kako kažu, fašističkoj ideologiji Sekule Drljevića pravi javne skupove po Budvi zabavljajući cio region svojim originalnim, do sada neviđenim, performansima.

“U svojoj aroganciji bivši v.d gradonačelnika u pokušaju i čovjek koji će ostati upamćen u Budvi kao neko ko je u praksu uveo okupacione metode upravljanja gradom, dozvoljava sebi da se sprda sa osvojenim mandatima koalicije koju je predvodio Bato Carević. Procenti ostvareni na izborima su jasna i glasna volja većinske Budve i izgleda da je jedini problem što se ta volja više ne može preko noći izmjeniti i što je ta volja vas prikovala za opozicione klupe još dosta dugo. U njima ćete ostariti, sve su prilike jer su vam korupcija i organizovani kriminal osnovne djelatnosti pa vas zbog toga i vreći agrađana oslovljava sa pravim imenog “OKG” odosno organizovana kriminalna grupa”, istuču u saopštenju.

SAO Budva, dodaju, se pričinjava samo još njemu i nekolicini najagresivnijih pristalica koji nikako da izađu iz matriksa 1918.

“Poručujemo vam da je ovo XXI vijek i da ćemo se u skladu sa njim ponašati, što se ne može reći za vas koji ste okupljeni oko OO DPS u stečaju.  Tragično je što danas lopovi i nasilnici koji su ojadili ovaj grad liju krokodilske suze za našim građanima koji su izgubili bitku sa covidom. Tragično je i to što se lopovi predstavljaju kao moderne struje u društvu i zloupotrebljavaju smrt svojih sugrađana da bi pisali otužna partijska saopštenja”, navodi DF.

To samo pokazuje koliko su, smatraju DF-u, nisko pali i koliko im nedostaje elementarnog kućnog vaspitanja i poštovanja za porodice preminulih.

“Naravno da predsjednik Opštine ima pametnije stvari da radi, i radi ih – zato budite bez brige. Srećom po grad i građane Budve – MI nismo Vi. Umjesto da na Dan opštine uputite građanima čestitku i poželite im dobro zdravlje, vi pokušavate da jeftino politički profitirate na smrti, što samo dokazuje da ste iz faze političkog šanerizma prešli u fazu političkog morbizma, od čega se pristojnom čovjeku prevrće utroba i ne zaslužuje dalji komentar”, zaključuju u DF Budva.

Preuzmite našu aplikaciju

1 komentar

guest
1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Andjela
Andjela
25/11/2020•10:25 10:25

DF prica o kucnom vaspitanju koje li ironije!
Ne bih se spustala na nivo bukaca,ali ovo je ono ko o cemu ( ona) o postenju!

NAJNOVIJE

Melaniju naljutila Megan Markl, a ovo je razlog

Magazin Tatler UK uspio je da se izbori za ekskluzivni intervju s Melanijom Tramp u vezi s...

Emina podijelila fotku iz djetinjstva, a o njenom licu...

Naime, popularna pjevačica sa pratiocima je podijelila fotografiju iz ranog djetinjstva na kojoj pozira u društvu svoje...

Letonci uhapšena zbog krađe ćurke koju su napili votkom

Video zapis sa nadzornih kamera pokuzuje trojicu u crnom kako ulaze u mini zoo vrt i potom...

Zašto ljudi koji imaju koronu izgube čulo mirisa

Kad su naučnici snimali pomoću računarske tomografije nosa i sinusa osobe s anosmijom izazvanom kovidom-19, uočili su...

Počinje prodaja mesa napravljenog u laboratoriji

Meso, proizvedeno u bioreaktorima, prvi put je odobreno od strane jednog regulatornog tijela. Meso...

NAJČITANIJE

1 komentar

guest
1 Comment
Najpopularniji
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare
Andjela
Andjela
25/11/2020•10:25 10:25

DF prica o kucnom vaspitanju koje li ironije!
Ne bih se spustala na nivo bukaca,ali ovo je ono ko o cemu ( ona) o postenju!