Đeljošaj: Opština će platiti novčane kazne ugostiteljima, ovu zemlju niko ne može poniziti

Predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj poručio je da će lokalna samouprava izmiriti sve eventualne novčane kazne koje budu podnijete protiv vlasnika ugostiteljskih objekata u tom gradu, dodavši da će opština finansijski pomoći sve ugostiteljske i privredne subjekte.

Đeljošaj je u postu na svom Facebook profilu istakao da se sa narodom u Tuzima sporazumi mogu postići, dodavši da očekuje od potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i ministarke zdravlja Jelene Borovinić Bojović da održe riječ koju su dali na juče održanom sastanku.

“Danas u Tuzima caruje miran i lijep dan. Svi koji su juče uhapšeni su pušteni. Dokazano je da se sa našim narodom ljudski sporazumi mogu postići. Kao najbolji dokaz rješavanja problema kroz dijalog je današnja situacija u Tuzima. Cijelo vrijeme smo pozivali na dijalog. Naša očekivanja su da potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović održe datu riječ, jer mi sprovodimo svoju. Želim javno obavijestiti građane i vlasnike ugostiteljskih objekata da će Opština Tuzi izvršiti isplatu eventualnih novčanih kazni. Takođe, svi ugostiteljski objekti imaće finansijsku pomoć”, napisao je Đeljošaj na svom Facebook profilu.

On je dodao da će opština Tuzi uskoro pokrenuti realizaciju dva projekta koji će, kako je kazao, biti najvažniji ekonomski projekti u proteklih 100 godina.

“Uvjek ćemo podržavati naše privrednike, ne samo ugostiteljstvo, nego u svim aspektima kako bi na najbolji način razvijali našu opštinu u ekonomskom smislu. Mi ćemo djelima to pokazati, tako da veoma brzo ću vas informisati o dva velika projekta, koji će biti projekti vijeka za našu opštinu u ekonomskom razvoju! Još veća motivacija i satisfakcija da nastavimo još snažnije da radimo za našu opštinu, je velika podrška koju smo juče i danas doživjeli od strane svih građana Malesije,naših prijtelja i naše dijaspore! Zajedno ćemo pokazati da možemo biti i primjer ekonomskog razvoja, ali uvjek kada bude trebalo, ovaj kraj će dokazati svima da se ne može poniziti ni od koga! Još jednom velika hvala našim sugrađanima, diaspori i prijateljima na podršci i razumjevanju!”, poručio je Đeljošaj.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Delegacija Glavnog grada položila vijenac na spomenik Marku Miljanovu

Delegaciju su činili zamjenica gradonačelnika Slađana Vujačić, sekretar Skupštine Glavnog grada Veselin Vukčević i sekretarka Sekretarijata za...

VIDEO: Minja i klimatske promjene na festivalu u Zagrebu

Kratkometražni animirani film “Minja i klimatske promjene” autora Zorana Markovića Zonja, biće prikazan danas u 16 sati na...

Dalibor Ćetković dobitnik počasnog priznanja na izložbi u Los...

Ćetković je za Pobjedu kazao da je od 426 pristiglih radova žiri selektovao 114 umjetnika iz 28...

Čestitka povodom Dana Evrope: Zajedničkim snagama preuzimamo odgovornost jedni...

Zajedno sa književnicima, umjetnicima i sportistima, povodom Dana Evrope, poručili su da se danas, kada se svijet...

Japanska metoda štednje novca koja i te kako DJELUJE

Kako prenosi Bright Side, prvi korak je zapisivanje u svesku - ne u mobilni ili kompjuter! Uzmite...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare