Đukanović: Ulcinj je grad sa kojim se naša savremena Crna Gora s ponosom može predstaviti

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom Dana Opštine Ulcinj, predsjedniku Opštine Omeru Bajraktariju, predsjedniku Skupštine Opštine Adrijanu Mavriću, odbornicima i svim građanima Ulcinja uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Ulcinj, riznica vjekovnog bogatstva različitosti kultura i civilizacija, isklesan je na temeljima neprolaznih vrijednosti multikulturalizma i multikonfesionalnosti. Danas, Ulcinj sa svojim materijalnim i nematerijalnim bogatstvom predstavlja prepoznatljivu i važnu adresu na kojoj se valorizuje kulturno i istorijsko nasljeđe, grad sa kojim se naša savremena Crna Gora s ponosom može predstaviti”, istakao je Đukanović.

Prema njegovim riječima, jedinstven po svojim znamenitostima, mudro koristeći ljudske resurse i prirodne potencijale, kao i pogodnosti novog prosperitetnog perioda, Ulcinj je do sada pratio ukupan razvoj Crne Gore.

“Nepresušni resursi najjužnije crnogorske opštine, razlog su više za optimizam da će se realizacijom planiranih infrastrukturnih i privrednih projekata, Ulcinj još prepoznatljivije pozicionirati na mapi prestižnih mediteranskih turističkih i investicionih destinacija. Uvjeren sam da će lokalno rukovodstvo iskoristiti dobra iskustva i doprinijeti daljem ostvarenju ekonomskog i društvenog napretka Ulcinja. Još jednom Vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave”, zaključio je Đukanović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Majkl Pens predao dokumente za predsjedničku kandidaturu

Rojters nije u mogućnosti da odmah potvrdi autentičnost prijave na veb stranici Komisije. Pens...

Sjutra promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalim

Ujutru je na sjeveru po kotlinama moguća magla. Kako je saopšteno iz Zavoda za...

Milatović i Đurović prisustovali prijemu povodom šeste godišnjice učlanjenja...

Domaćini prijema bili su predsjednik Vlade i koordinator Ministarstva vanjskih poslova Dritan Abazović i rukovodilac radom Ministarstva odbrane ministar Filip...

Britanska vlada smjestiće na barže 1.000 migranata – tražilaca...

Još dvije barže - pored jedne koja bi u naredne dvije sedmice trebalo da bude usidrena u...

Predizborna kampanja nije dinamična kao prethodne, politika se ‘preselila’...

Politikolog Predrag Zenović ocijenio je da aktuelna predizborna kampanja nije dinamična kao prethodne. Smatra da se ulazi...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare