DPS Budva: Odlazeća vlast bez sluha za one koji žive od sezone

Od Jaza do Buljarice fekalije se gotovo bez izuzetka izlivaju na svakom dijelu šetališta, a da odlazeća vlast izgleda to i ne primjećuje, ocijenili su u Demokratskoj partiji socijalista (DPS) u Budvi.

Ne stižu gradski oci da se bave ozbiljnim problemima koji ruše ugled metropole crnogorskog turizma, što zbog međusobnih verbalnih i fizičkih obračuna, što zbog dovođenja ljudi iz Srbije koji obilaze sigurne i potencijalne glasače. Budvanski DF dovodi sumnjive osobe iz Srbije, koji agituju za njih i na terenu i “objašnjavaju” da je upravo ova partija, koju uzgred nije briga ni za šta osim za fotelje i lične interese svojih političkih prvaka, pravi izbor koji treba zaokružiti na glasačkim listićima 23. oktobra – poručili su oni.

Iz budvanskog DPS-a su kazali da je jedan od onih koji je razgovarao i “objašnjavao” Budvanima za koga bi trebalo glasati i Vlada Mandić, kontroverzni biznismen i Vučićev poslušnik, dobro poznat kao akter čuvene “bitke za Nikšić”.

Željeći da sebi i svojim prijateljima obezbijede nove sumnjive poslovne dilove u kojima će ulogu velikog Bata preuzeti MB (mali Bato – Milo Božović) pomenuta gospoda neće birati sredstva da dođu do cilja, kao što je to bio slučaj i do sada. Pitamo čelnike odlazeće gradske vlasti, da li su sa Mandićem prošetali do Petrovca i vidjeli da se fekalije svakodnevno izlivaju po šetalištu i u more? Uzevši u obzir da se po pitanju ovog problema ništa nije preduzelo, shvatamo da nijesu – ističu oni.

Ali, kako dodaju, očigledno je da njih i ne zanima ništa što ima veze sa boljitkom Budve, niti sa ljudima koji tu žive.

Jedino u šta odlazeća vlast ulaže energiju jeste prazna priča, ucjene i jalovi pokušaj kupovine glasača. Gospodo iz odlazeće vlasti, okrenite se za trenutak prema potrebama običnog čovjeka koji živi od turizma, a kome vi svojom nemarnošću ne dopuštate da ostvari nikakav profit. Ne zaboravite, sve te ljude ćete sretati i nakon izbora i vašeg odlaska u političku istoriju – zaključili su iz DPS-a Budve.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Medvedev posjetio separatistički region na istoku Ukrajine

To je jedna od najvećih ruskih delegacija koja je posjetila istočnu Ukrajinu od...

Estonija će zabraniti ulazak Rusima sa turističkim vizama

Estonski ministar vanjskih poslova Urmas Reinsalu rekao je nakon sjednice vlade 11. avgusta...

Vremenska prognoza za petak – 12. avgust

Više padavina u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren...

U Portugalu izgorjelo 10.000 hektara šume

Prema privremenoj procjeni Evropskog informacionog sistema o šumskim požarima, izgorjela je desetina od...

SAD pozvale na stvaranje demilitarizovane zone oko elektrane u...

„Borbe u blizini nuklearne elektrane su opasne i neodgovorne“, izjavio je neimenovani portparol...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare