DPS Danilovgrad: Način na koji smo prevazilazili sve izazove u prethodnom periodu, pokazao je da Crna Gora ima odgovorne ljude i institucije

Nakon sjednice Izvršnog odbora održane prethodne srijede, juče je održana sjednica Opštinskog odbora DPS Danilovgrad, uz poštovanje mjera NKT-a, saopšteno je iz ove partije.

Na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora DPS Danilovgrad, Vukota Stanišić, kako se navodi, iskazano je zadovoljstvo načinom na koji se prethodnih mjeseci lokalna uprava Danilovgrada odnosila prema situaciji izazvanoj pojavom COVID-19.

Takođe su pohvalili mjere i preporuke koje su Vlada i lokalna uprava donijeli u cilju prevazilaženja posledica izazvanih pojaviom pandemije.​​

“Istaknuta je veoma dobra saradnja lokalne uprave sa NKT-om, kao i Institutom za javno zdravlje. Najveća zahvalnost upućena je članovima NKT-a, ali i građanima koji su iskazali odgovornost i koji su poštovanjem donešenih mjera doprinijeli trenutnom statusu naše države kao CORONA-FREE destinacije. Način na koji smo prevazilazili sve izazove u prethodnom periodu, pokazao je da Crna Gora ima stručne i odgovorne ljude, kao i institucije”, stoji u saopštenju DPS.

Predsjenik OO DPS informisao je prisutne o svim aktivnostima koje je odbor realizovao u prethodnom periodu, sa naglaskom da će intezitet tih aktivnosti u narednim nedeljama biti još jači.

“Opštinski odbor dao je punu podršku realizaciji izbornog programa DPS, za koju su građani Danilovgrada 2018. dali većinsku podršku. Nastavak realizacije projekata definisanih našim izbornim programom garant su naše pobjede na predstojećim parlamentarnim izborima. U radu sjednice, aktivno su učestvovali koordinator ispred Predsjedništva DPS za Danilovgrad Vlastimir Golubović i koordinator Izvršnog odbora DPS CG za Danilovgrad Bojan Đakonović”, zaključeno je u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Optužnica protiv Aleksića na čekanju: Sjutra novi svjedoci

Prošle nedelje je trebalo da bude podignuta optužnica protiv Aleksića, međutim, planove tužilaštva „poremetili“ su novi svjedoci...

Abazović: Ne znam zašto se protestovalo, niko u vlasti...

“Odgovorno stojim iza toga i mislim da su ljudi koji su izašli na ulice imali drugi motiv...

Milojević prezadovoljan: Odigrali smo odlično

“Plavi” su ubjedljivo nadigrali Igokeu u “Morači”. “Odigrali smo odličnu utakmicu, sve smo kontrolisali...

Formula 5:1 za dugovječan brak

Stručnjaci kažu da parovi koji imaju pozitivan stav prema životu, koji su ljubazni i nježni jedno prema...

Ribarsko selo postalo atrakcija zbog ružičastog mora (FOTO)

Malo ribarsko mjesto Las Koloradas na Jukatanu u Meksiku ponosi se ružičastom lagunom koju okružuju nasipi od...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare