DPS: Dok čeka da ga potapšu, Mandić da ne skida flaster sa usta

U jednoj od depeša u aferi Vikiliks Andrija Mandić označen je kao “prozapadni srpski nacionalista” koji traži podršku američke ambasade kako bi unutar svoje partije postigao konsenzus oko ostvarenja cilja za koji se zalaže – članstva Crne Gore u NATO savezu, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

“Nešto više od 12 godina kasnije “agent Mandić” nije bio u Crnoj Gori kada je opozicija potpisivala sporazum kojim afirmiše dostignuća politike DPS-a kako bi isti poslužio kao kišobran URI i Demokratama za lakše postizanje dogovora sa onima čije namjere je najbolje opisao akademik SANU Kosta Čavoški ( čitaj: razdržavljenje Crne Gore uz prateći progon i revanšizam). Mandića više od “Sporazuma” – kojim je izdao svoje birače, da bi zauzvrat dobio mogućnost da čeprka po arhivama i dokumentaciji MUP-a i ANB-a – brinu manjine?! Ovaj profesionalni poslušnik centara moći u svom istupu izrekao je jednu tešku besmislicu: kako je DPS isturio manjine u prvi red da brane našu politiku”, kažu u DPS-u.

Naglašavaju da je dodatno konstatovao da svi oni višegodišnji napadi na pripadnike manjinskih naroda, pa i onaj kad su njegovi razjareni četnici nedavno divljali ispred kuća, razbijali i lomili džamije, a on sve to ćuteći gledao, zapravo su kolateralna šteta njegove borbe protiv “režima”.

“Nakon ovakvih Mandićevih izjava jasno je zašto su specijalni medijski savjetnici koalicije Za budućnost stavili njemu i potrošenim liderima DF flaster na usta kako bi im što manje štete nanijeli u kampanji, a umjesto njega isturili u javnosti nepoznatog Krivokapića. Još samo kad bi mogli uzeti i šifre od Medojevićevih društvenih mreža zbilja bi im cenzura unutar koalicije bila na najvišem nivou, a Mandić bi možda i dočekao ono tapšanje po ramenu iz ambasada, koje mu Vučić predviđa. Uostalo, prema pisanju Vikiliksa, o tome lider DF-a sanja već skoro deceniju”, zaključuju DPS-u.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Presjek: Koronavirus potvrđen kod 351 osobe, premnulo devet pacijenata

Novootkriveni su iz sledećih opština: Podgorica 131

DPS Berane: Lokalni funcioneri radna mjesta zamijenili plivanjem za...

"Beranski lokalni funkcioneri: Bojan Radošević, sekretar Sekretarijata za finansije i ekonomski razvoj, Božo...

(UŽIVO) Bajden stigao u Kapitol Hil; Evakuacija Vrhovnog suda...

Inauguraciju možete pratiti uživo na našem portalu: 16:20 Evakuacija Vrhovnog...

MMF snizio stopu rasta za njemačku ekonomiju

Najveća evropska ekonomija ove godine bi trebalo da poraste 3,5 odsto, objavio je...

Vogue će objaviti novu naslovnicu s Kamalom Haris nakon...

Kritičari su se odmah obrušili na fotografiju koja je krasila štampani primjerak izdanja za februar, komentarišući da...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare