DPS: Dok čeka da ga potapšu, Mandić da ne skida flaster sa usta

U jednoj od depeša u aferi Vikiliks Andrija Mandić označen je kao “prozapadni srpski nacionalista” koji traži podršku američke ambasade kako bi unutar svoje partije postigao konsenzus oko ostvarenja cilja za koji se zalaže – članstva Crne Gore u NATO savezu, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

“Nešto više od 12 godina kasnije “agent Mandić” nije bio u Crnoj Gori kada je opozicija potpisivala sporazum kojim afirmiše dostignuća politike DPS-a kako bi isti poslužio kao kišobran URI i Demokratama za lakše postizanje dogovora sa onima čije namjere je najbolje opisao akademik SANU Kosta Čavoški ( čitaj: razdržavljenje Crne Gore uz prateći progon i revanšizam). Mandića više od “Sporazuma” – kojim je izdao svoje birače, da bi zauzvrat dobio mogućnost da čeprka po arhivama i dokumentaciji MUP-a i ANB-a – brinu manjine?! Ovaj profesionalni poslušnik centara moći u svom istupu izrekao je jednu tešku besmislicu: kako je DPS isturio manjine u prvi red da brane našu politiku”, kažu u DPS-u.

Naglašavaju da je dodatno konstatovao da svi oni višegodišnji napadi na pripadnike manjinskih naroda, pa i onaj kad su njegovi razjareni četnici nedavno divljali ispred kuća, razbijali i lomili džamije, a on sve to ćuteći gledao, zapravo su kolateralna šteta njegove borbe protiv “režima”.

“Nakon ovakvih Mandićevih izjava jasno je zašto su specijalni medijski savjetnici koalicije Za budućnost stavili njemu i potrošenim liderima DF flaster na usta kako bi im što manje štete nanijeli u kampanji, a umjesto njega isturili u javnosti nepoznatog Krivokapića. Još samo kad bi mogli uzeti i šifre od Medojevićevih društvenih mreža zbilja bi im cenzura unutar koalicije bila na najvišem nivou, a Mandić bi možda i dočekao ono tapšanje po ramenu iz ambasada, koje mu Vučić predviđa. Uostalo, prema pisanju Vikiliksa, o tome lider DF-a sanja već skoro deceniju”, zaključuju DPS-u.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Crnogorac osuđen zbog šverca 1,8 tona kokaina

Sud je naveo da je brodski inženjer Vladimir Penda (28) iz Crne Gore jedan od osam članova...

Salda, ljekovito jezero čije tajne proučava i NASA

Na zemlji nema puno mjesta na kojima možemo vidjeti najstarije "žive fosile", poznate kao stromatoliti, koji pružaju...

Krivokapić: Lideri DF-da ne izmišjaju, šta će biti kada...

“Zlonamjerne klevete da ću u koaliciju sa DPS-om su iz domena psihologije: više govore o nečijim propalim...

Ukraden najveći zec na svijetu, očajna vlasnica nudi nagradu

Kako je saopštila policija, zec Darijus, dug 1,29 metara, ukraden je u noći između subote i nedelje.

Kovid pasoši će se koristiti dok se ne proglasi...

"Želimo osigurati da građani i države članice imaju alat koji će davati određeno povjerenje, na koji će...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare